Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Títo dvaja sa hľadali dlho! Speváčka a raper so zeleným čírom sú v tom až po uši!
Zdielať na

Títo dvaja sa hľadali dlho! Speváčka a raper so zeleným čírom sú v tom až po uši!

Archívna reportáž

Známa speváčka pôvodom z Kanady, ktorú na prelome tisícročí preslávila najmä pieseň s názvom Complicated a jej rebelský "skejťácky" imidž je dnes už dvakrát rozvedená dospelá žena iba pár rokov pred štyridsiatkou. Napriek tomu vyzerá stále veľmi mlado a verná ostala aj punk-rockovej hudbe, ktorú naďalej, aj keď s o niečo menším komerčným úspechom produkuje. A pri najnovšom projekte sa zahľadela do veľmi podobne naladeného kolegu, výstredného amerického rapera Mod Suna.

Speváčku Avril Lavigne (36) nafotili paparazzi v spoločnosti kolegu, rapera Mod Suna po tom, ako iba začiatkom roka 2020 vydali videoklip k spoločnej piesni Flames. Avšak podľa záberov, ktoré priniesol denník Daily Mail asi nebolo pre fotografa veľmi náročné tento nový punkový párik na ulici zahliadnuť, keďže hlavu 33-ročného rapera zdobí neónovozelené strapaté "číro".

Zdá sa že spolupráca na piesni s názvom Flames, čo v preklade znamená Plamene, zapálila poriadne plamene aj medzi oboma umelcami. A niet sa čo čudovať, podľa výzoru sú k sebe ako stvorení a kanadskú speváčku a o tri roky mladšieho rapera navyše spája aj ich vášeň pre rovnakú hudbu a rebelský životný štýl. Na záberoch, ktoré priniesol spomínaný denník sa spoločne vybrali na večernú prechádzku, obaja odetí v čiernej koži kráčali ulicami Los Angeles. Fotky si môžete pozrieť v galérii TU. Dvojica nebola prichytená spoločne poprvýkrát, takže sa dá predpokladať, že tento románik má dlhšie, ako iba niekoľkotýždňové trvanie.

"Zblížila ich spolupráca, nuž a Avril sa neraz v minulosti zaľúbila do muža, s ktorým spolupracovala. Zamiluje sa do ich kreativity a muzikálneho vyjadrenia. Jej pracovné vzťahy často naberú romantický spád," prezradil zdroj z prostredia kanadskej speváčky. Azda tým narážal aj na jej manželstvo s kolegom, lídrom punkrockovej kapely Sum 41, Deryckom Whilbeym, ktoré vydržalo necelé štyri roky a definitívne sa rozpadlo v roku 2010.  

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Modern Sunshine (@modsun)

Ani jej druhé manželstvo so spevákom Chadom Kroeagerom z kanadskej rockovej formácie Nickelback nemalo dlhé trvanie, po dvoch rokoch spolužitia sa rozvideli. Od rozvodu v roku 2015 speváčka randila minimálne s dvoma známymi tvárami, milionárskym dedičom Philipom Sarofim a hudobným producentom J. R. Rotemom. Raper Mod Sun má ešte o niečo divokejší zoznam vzťahov, medzi nimi aj milostný vzťah v trojici s herečkou Bellou Thorne a youtuberkou Tanou Mongeau. Zdá sa, že táto dvojica sa našla, otázne však je, či ich láska ich divoké povahy ustojí dlhšie, než zopár mesiacov.

Súvisiace články

Najčítanejšie