Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ďalšia podpásovka, alebo krutá skutočnosť?! Unikli správy, v ktorých Meghan usvedčujú zo šikany!
Zdielať na

Ďalšia podpásovka, alebo krutá skutočnosť?! Unikli správy, v ktorých Meghan usvedčujú zo šikany!

Archívna reportáž

Do očakávaného zlomového rozhovoru s Meghan a Harrym ostáva už iba niekoľko dní. Stanica CBS vyrukovala s napínavou úputavkou, v ktorej sľubuje šokujúce odhalenia a priznania páru vojvodov zo Sussexov. Nevyhnú sa ani otázkam o živote v paláci a o vzťahoch s ostatnými členmi britskej kráľovskej rodiny. Oprah taktiež v upútavke prizvukuje, že ich debata nemá žiadne mantinely a na jej priame otázky budú odpovedať úprimne a bez servítky. Odpoveď z Británie však nenechala na seba dlho čakať a novou infomáciou urobila malé "preventívne" opatrenie.

Denník The Times iba pár dní pred odvysielaním interview vojvodov zo Sussexu s Oprah Winfrey zverejnil maily sekretára z Kensingtonského paláca, ktoré hovoria o hroznom zaobchádzaní vojvodkyne Meghan Markle so služobníctvom a zamestnancami Kensingtonského paláca. Minimálne dvoch z nich mala šikanovať a dokonca aj psychicky vydierať.

Meghan Markle sa už od samého začiatku prevalenia vzťahu s princom Harry snaží presvedčiť verejnosť, že je pokorné a skromné dievča, ktorej neustále vo Veľkej Británii nespravodlivo krivdili. Svoj pohľad na vec a pocity z jej krátkeho fungovania v monarchii sa rozhodla bez servítky opísať v spomínanom rozhovore s Oprah, ktorý odvysielajú už 7. marca 2021. Avšak do karát jej vonkoncom nehrajú nové informácie z emailov sekretára paláca. Z nich vyplýva, že sa americká herečka ani po príchode do paláce nevedela vzdať svojich hviezdnych manierov a zašla tak ďaleko, že neváhala šikanovať a urážať personál paláca v Kensigtone.

Sekretár Jason Knauf v nich tiež píše, že "dve osobné asistentky vyhnala z paláca a podkopávala sebavedomie tretieho zamestnanca".  Meghan sa údajne neštítila zamestnancov šikanovať, psychicky vydierať a spôsobovať im obrovský emočný stres. Po tom, čo sa zamestnanci voči jej správaniu ohradili, vraj iba odvrkla, že "nemá v popise práce rozmaznávať ľudí". Mnohí Briti, ale aj priaznivci kráľovskej rodiny si myslia, že na to, ako má vojvodkyňa v obľube dohovárať verejnosti, ako sa majú k druhým správať s láskou a úctou, je to nanajvýš pokrytecké. Prvá sťažnosť pristala na stole Jasona Knaufa už v októbri 2018, o problémoch vtedy informoval aj Harryho brata, princa Williama, s ktorým v paláci žili spoločne. A v tom istom čase sa medzi inak milujúcimi bratmi odohrala prvá vážna výmena názorov, dá sa predpokladať, že práve kvôli správaniu vojvodkyne Meghan.

Aj Kate a William prišli v minulosti s princom Harrym kvôli správaniu sa jeho manželky k služobníctvu k výmene názorov:

Slobodu a šťastie našla až vo svojej rodnej Amerike a práve tam si buduje momentálne veľkú základňu fanúšikov, vďaka ktorým by sa mohli spolu s Harrym stať miláčikmi národa. Zatiaľ jej všetko vychádza, dokázala si dohodnúť rozhovor s tou najjagavejšou hviezdou amerických talkšou, podpísať niekoľko miliónovú zmluvu na vlastnú reality šou so spoločnosťou Netflix, a v neposlednom rade sa jej podarilo úspešne otehotnieť potom, ako v júli v roku 2020 potratila. Už si len treba počkať, aký "výbuch" bude nasledovať po odvysielaní očakávaného rozhovoru.

Súvisiace články

Najčítanejšie