Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Siedme dieťa! Hviezdny pár sa pochválil ďalším bábätkom len POL ROKA po narodení syna!
Zdielať na

Siedme dieťa! Hviezdny pár sa pochválil ďalším bábätkom len POL ROKA po narodení syna!

Archívna reportáž

Zdá sa, že za posledné desaťročia sa v Hollywoode rozmohol trend mať čo najviac detí, pričom aspoň jedno či dve adoptované, alebo vynosené náhradnou matkou. Mnohopočetnej rodine sa "nevyhol" ani sympatický herec Alec Baldwin (62), hoci sa už po treťom dieťati pravidelne dušoval, že stačilo. S prvou manželkou Kim Bassinger síce splodil len jedinú dcéru Ireland (25), zato s druhou manželkou Hilariou (37) stihol donedávna splodiť až päť potomkov. V týchto dňoch sa manželia na sociálnej sieti popýšili ďalším prírastkom do rodiny. Lenže je tu jeden veľký háčik.

Priaznivci Aleca Baldwina začali počítať a nijako im nevychádza, že je možné, aby dieťa, ktoré teraz privítali ako nového člena rodiny, porodila Hilaria. Ubehlo totiž len šesť mesiacov od jej posledného pôrodu, keď sa narodil synček Eduardo Pau. Táto záhada nie je zatiaľ oficiálne objasnená, ale takmer s istotou možno povedať, že dievčatko porodila náhradná matka.

Hilaria je priam posadnutá deťmi. Keď po štyroch deťoch dvakrát za sebou potratila, nevzdala to a vlani priviedla na svet piate zdravé donosené dieťa. Alec sa vtedy opäť dušoval, že to bolo jeho posledné. Ale niečo sa zmenilo. "Včera v noci sa nám narodilo dieťatko. Je perfektné a my už nemôžeme byť šťastnejší," napísala Hilaria na sociálnu sieť.

Hilaria Baldwin je aj po piatich pôrodoch ako prútik, nepochybne aj vďaka cvičeniu, ktoré ju aj živí:

Na fotkách, ktoré umiestnila v rámci oznámenia o novom prírastku do rodiny manželka Baldwina na Instagram, nechýbalo ani jej päť vlastných detí. Najstaršia je dcéra Carmen (7), potom nasledujú synovia Rafaelo (5) , Leonardo (4) , Romeo (2) a najmladší polročný Eduardo. Nový prírastok je opäť dievčatko. "Sme tak zamilovaní do našej dcérky Lucie. Rovnako ako tvoji bratia a sestry, si naším splneným snom," prezradila meno nového člena, ktorý pribudol do veľkej rodiny. Je očividné, že Hilaria miluje španielsky znejúce mená.

Hilaria so svojimi šiestimi deťmi:

Zrejme preto si aj ona si zmenila svoje pôvodné meno Hillary na Hilaria, ako ju vraj doma vždy volali. Narodila sa síce v Bostone, ale každoročne navštevovala Malorku, kde sa pred desiatimi rokmi rozhodli nakoniec aj natrvalo žiť jej rodičia, prestížna americká lekárka a právnik, ktorí spoločne založili organizáciu so zameraním na alternatívnu medicínu. Aj keď Hilaria miluje všetko španielske, vraj v skutočnosti nemá nič zo španielskej krvi, ako prezradila jej sesternica časopisu The Things. Zato okrem anglickej, írskej, francúzskej a nemeckej, nepostráda ani tú našu slovenskú, ako zistila jedna genealogička. Kvôli jej vraj občas predstieranému španielskemu prízvuku a hlásenia sa k španielskej identite ju obvinili z "kultúrneho privlastnenia" cudzej kultúry. To je ale zrejme posledné, čo ju trápi, byť matkou šiestim deťom je totiž rozhodne "zamestnanie" na plný úväzok.

Súvisiace články

Najčítanejšie