Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vémola šokuje: Rozchod a odchod Lely z domu ma potešil!
Zdielať na

Vémola šokuje: Rozchod a odchod Lely z domu ma potešil!

Archívna reportáž

Mnohí fanúšikovia svojského českého bojovníka MMA a jeho vyzývavej snúbenice zo Slovenska boli počas minulého roka svedkami nevídanej drámy v ich vtedy na oko dokonalom svete. Za múrmi ich okázalého domova, nazývaného "Vémoland", sa už dlhšie schyľovalo k vážnemu rozkolu, ktorý nabral na obrátkach koncom leta 2020. Rodičia malej Lilinky sú už dnes opäť "na hromádke" a dokonca prebehli aj zásnuby, možno aj preto sa športovcovi o krivdách a chybách z minulosti dnes už hovorí oveľa ľahšie.

Úspešný český MMA zápasník Karlos Vémola aktuálne poriadne prekvapil úprimnopsťou. Pre český denník iSport.cz prezradil, že Lelin odchod z ich spoločného domova neďaleko Prahy, ho v tom čase vyslovene potešil. Slovenská playmate v septembri minulého roku už nezniesla jeho údajné nevery, ktorých sa mal dopúšťať dokonca ich v spoločnom hniezdočku, zbalila seba aj ich malú dcérku a odišli do Bratislavy.

To, že Karlos nie je typ submisívneho muža a ani domaseda, je jasné už na prvý pohľad. Miluje pozornosť ľudí, svojich kamarátov a obdiv fanúšikov natoľko, že kvôli nim prišiel takmer o svoju rodinu. V rozhovore pre spomínaný portál prezradil, že ho v tom čase lákali divoké žúry a prioritou mu bola najmä jeho kariéra. Po drsnom KO, ktoré dostal v "zápase storočia" od slovenského zápasníka Attilu Végha mal čo robiť, aby napravil svoju reputáciu "leva, čo žere prvý," ako o sebe rád hovorí. "Myslel som si, že budem mať barák sám pre seba a s kamošmi tu budeme robiť cez leto párty. Potom som si však uvedomil, že ma tie žúry ani nebavia a sedel som tam sám a pozeral do steny. Zakázané ovocie chutí najviac," sype si popol na hlavu český silák a trojnásobný otec, ktorý priznal, že párty život ho bavil paradoxne práve vtedy, keď tam jeho partnerka s dcérkou žili. Bez nich akosi bujarý životný štýl stratil svoje čaro.

Karlos sa zápasov nielen aktívne zúčastňuje, ale našiel sa aj v úlohe komentátora kolegov a protivníkov vo svojich "živákoch". V tomto nedávnom prezradil aj dátum svadby s Lelou:

Šťastie sa opäť priklonilo na jeho stranu, keď v decembri 2020 porazil obávaného "Babu Jagu" a zároveň mu odpustila aj jeho partnerka Lela, ktorú expresne rýchlo aj požiadal o ruku. "Určite prišlo k prehodnoteniu mojich priorít. K rozchodu prišlo preto, lebo som to dopustil. Keby som to nechcel, správal by som sa inak. Náš vzťah predtým vôbec nefungoval. Isté obdobie sme si boli cudzí. Teraz je však všetko inak," prezrádza "Terminátor" detaily spolužitia s playmate Lelou. Avšak popiera, že by ju v tom čase podvádzal s istou Lulu, ktorá poriadne rozvírila vody, keď zverejnila šteklivé selfie z jeho kúpeľne. Práve to malo byť v tom čase pre Lelu povestnou poslednou kvapkou. "Je možné, že tu bola, že prišla s niektorým z mojich kamrátov. Som známy tým, že sem chodí plno známych a ich priateľov. Tak tu bola a vyfotila sa tu. Ja si to nepamätám," tvrdí zaryto Karlos.

Nuž, pravdu vie skutočne iba on a dotyčná dáma, avšak Lela aj Karlos už za touto udalosťou vraj urobili hrubú čiaru a nemienia sa k nej už viac vracať. Prioritou je pre nich spoločná dcérka Lily a budovanie dôvery v ich znovuzrodenom vzťahu. Karlos dokonca prezradil, že už medzi sebou nemajú tamer žiadne tajomstvá. "Nikdy predtým sme nemali kódy do telefónov toho druhého. Teraz ich máme. Alebo žeby sme mali spoločný účet. Neriešili sme veci spoločne, teraz áno. Obaja sme si skrátka potrebovali uvedomiť určité veci. Teraz sa spolu oveľa viac rozprávame, sme spolu radi," dodal Karlos, ktorého s Lelou v neposlednom rade spája aj láska k exotickým zvieratám. Obaja sa s láskou starajú nielen o svoju milovanú dcérku Lily, ale aj krokodíly, tigre, žraloky či korytnačky. Zlatým klincom by mala byť plánovaná veľkolepá svadba, už čoskoro, ak opatrenia dovolia.

Súvisiace články

Najčítanejšie