Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
TAKTO vyzerá naozaj?! Agáta šla s kožou na trh, takéto reakcie ale asi nečakala!
Zdielať na

TAKTO vyzerá naozaj?! Agáta šla s kožou na trh, takéto reakcie ale asi nečakala!

Archívna reportáž

Češká modelka, niekdajšia finalistka Miss, moderátorka, influencerka, dcéra herečky Veroniky Žilkovej a exmanželka Jakuba Prachařa, 35-ročná Agáta Hanychová, vie ešte stále prekvapiť. Kedysi škandálozna hviezdička, dnes už značne usadenejšia mama dvoch detí ale tentokrát neprovokovala neprístojnosťami, naopak, ukázala čosi úplne normálne.

Na jednej strane nejde o žiadny veľký škandál, na druhej strane v prípade Agáty Hanychovej je to tak trochu šok. Vždy si totiž dáva záležať na tom, aby ju verejnosť videla len v tom najlepšom "prevedení", teda perfektne upravenú, nalíčenú a s jej už povestným našpúlením pier. Teraz ale spravila veľkú výnimku.

Nejde pritom o žiadnu fotku z uhla, ale o trištvrtehodinové video, v ktorom rozpráva fanúšikom o svojej dennej rutine starostlivosti o pleť a líčení. Počas tej doby ju tak majú možnosť vidieť ľudia skutočne zo všetkých uhlov bez akejkoľvek úpravy.

Agáta si na vzhľade veľmi potrpí:

​Na prvý pohľad je to skutočne nečakaná "verzia" Agáty, miestami sa na seba až nepodobá, čo je daň za to, že fanúšikovia ju obvykle v jej prirodzenej podobe nevidia. A tak sa, podľa očakávaní, objavili aj poriadne drsné slová o jej vzhľade. "Veľmi šeredná. Ako ste sa mohli dostať na miss, to je záhada," zaťala jedna z komentujúcich. "Ty krása, radšej preferujem prirodzené dievčatá, ale táto slečna bez namaľovania... To je úprimne des," neudržal sa ďalší.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Hoci sa ešte pár podobných drsných komentárov našlo, prekvapivo drvivá väčšina ale bola presne opačná. Chválili Agátu za odvahu ukázať sa úplne bez makeupu, ale aj za jej prirodzenú krásu. "Agáta oddnes ťa sledujem ešte viac, si skvelá ako mama, aj ako žena," napísala zjavne fanúšička zo Slovenska, no neostala sama. A práve tieto pochvalné komentáre možno prekvapili Agátu ešte viac. Už je totiž zvyknutá, že za jej provokatívne a sebavedomé kúsky si ľudia radi "kopnú". No zároveň jej to je ukradnuté, ako tvrdí. O to viac sa na to môže vykašľať teraz, keď má po boku pomerne čerstvú lásku, stolára Adam Reitera. Tomu sa nepochybne páči vo všetkých "verziách" a to je podstatné.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie