Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
U Vrbovských sa chystajú veľké veci! Jasmina sa obrátila s prosbou o pomoc na fanúšikov!
Zdielať na

U Vrbovských sa chystajú veľké veci! Jasmina sa obrátila s prosbou o pomoc na fanúšikov!

Archívna reportáž

Jasmina a Patrik Vrbovskí obývajú spokojne veľkorysý rodinný dom v obci Malinovo, neďaleko hlavného mesta. Rytmus ho kúpil krátko potom, čo sa dali s Jasminou dokopy, keďže sa po rozchode odsťahoval z vily Dary Rolins a patril mu "len" dom v rodných Piešťanoch. Keďže bolo obom jasné, že ich životy už budú spojené, chcelo to spoločné hniezdočko. A s výberom sú doteraz veľmi spokojní.

Manželia Vrbovskí žijú spokojný život na dedine, ako to Rytmus často pripomína upriamujúc pozornosť na zmenu, ktorá nastala v jeho živote. Žiadne žúry a koncerty a dom len na prespanie. Odkedy je s Jasminou a majú Sanelka, je absolútne na maximum s nimi. A aj podľa príspevkov na sociálnej sieti je jasné, že často využívajú aj blízkosť prírody na pešie, ale aj cyklovýlety.

Hoci nachádzajú dosť vyžitia pre rodinku aj v okolí Malinova, predsa len čo je doma, to sa počíta. A tak majú nielen veľkorysú terasu a záhradu, ale aj bazén, vírivku a Patrik si zadovážil aj špeciálnu "vaňu" na každodenné outdoorové otužovanie.

Jasmina takto poprosila o pomoc fanúšikov:

​Teraz ale prišiel na rad Sanel. Už pekných pár mesiacov chodí a jeho rodičia robia všetko preto, aby mu zabezpečili nielen dostatok zábavných aktivít, ale aj takých, ktoré jeho vývoj podporia. Aj preto má nielen krásnu, ale aj účelne zariadenú detksú izbu a aktuálne aj vlastný kútik v obývačke, kde má k dispozícii viacero aktivít, vrátane domčeku. S príchodom prvých, azda už pomaly aj jarných, lúčov, má ale Jasmina jasný plán - presunúť synčekovi zábavu aj von.

Na tento účel vyhradili pomerne veľkú časť záhrady, no nie v centrálnej časti pozemku, kde majú trávnik, terasu či bazén, ale na boku. Nevyužívaný priestor sa javí byť skutočne ideálne miesto na súkromné ihrisko pred 1,5-ročného Sanela. "Priatelia, pomáhate mi viac, ako inokedy, lebo potrebujem opäť radu. Tuto by malo vzniknúť ihrisko," prihovára sa Jasmina vo videjku v Instastories fanúšikom a prosí ich o pomoc pri hľadaní firmy, ktorá vie dodať a položiť z ihrísk známu mäkkú, gumenú dlažbu. Ale nielen to.

​V inom príspevku sa pýta konkrétne na vybavenie, ktoré milujú azda všetky deti. "Keďže slovo TRAMPOLÍNA vyvoláva množstvo reakcii zaujímajú má tie Vaše a teda: 1.) Či si myslite, že je to lámáč kostí? 2.) Či si myslíte, že je to v pohode a máte odskúšané nejaké super kvalitné?" spýtala sa Jasmina a opäť vyzvedala aj konkrétne typy. Podľa reakcií drvivá väčšina rodičov odporúča, no medzi nimi sa rozvinulo vlákno, v ktorom sa vyjadrili aj zdravotníci a trampolínu označili za skutočne najnebezpečnejšiu zábavu, ktorá môže skončiť nielen zlomeninami, ale aj poškodenou miechou po úraze chrbtice. Ktovie, čo tieto skúsenosti spravili s Jasmininým plánom. Nepochybne sa už onedlho pochváli výsledným dielom, ako to zatiaľ vždy bolo.

Súvisiace články

Najčítanejšie