Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Princezná zo zámku?! Pocisková ukázala svoju "detskú" u rodičov, všetkým padla sánka!
Zdielať na

Princezná zo zámku?! Pocisková ukázala svoju "detskú" u rodičov, všetkým padla sánka!

Archívna reportáž

Pri niektorých ľuďoch sa zdá, že keď sa "tam hore" rozdávalo, stáli vo všetkých radoch. Zo známych slovenských osobností to rozhodne možno povedať o Nele Pociskovej. Je talentovaná, krásna, s dokonalou postavou, múdra, má nádherný hlas, dokonalú rodinku, obrovskú popularitu, nadpriemerné zárobky a ešte k tomu je aj z dobrej a majetnej rodiny. Fakt to nemá žiadny háčik?

Bratislavčanka Nela Pocisková oslávila 4. októbra 30 rokov. V tomto mladom veku už stihla kariéru, o akej mnohí len snívajú po celý život, Nela ale mala šťastie. Ešte ako mladučké dievča ohúrila o 19 rokov staršieho režiséra a choreografa Jána Ďurovčíka a stala sa hlavnou hviezdou mnohých jeho muzikálov. Zároveň tvorili približne dva či tri roky pár, presné trvanie vzťahu nikdy neupresnili. A potom stretla pri nakrúcaní muža svojho života, o 12 rokov staršieho herca a operného speváka Filipa Tůmu.

Odvtedy sa stali rodičmi dnes už 4-ročného Hektora a 2-ročnej Lianky a ich láska kvitne evidentne naďalej, o čom svedčia aj ich vzájomné vyznania, ako napríklad to od Nely k Filipovým narodeninám pred tromi týždňami: "Ďakujem za každý deň, keď mám vďaka tebe dôvod sa usmiať, keď viem, že mám kam ísť a že ma tam čakáš ty a tvoja opora. Ďakujem, že si mi ukázal, že ten život nemusím brať až tak vážne a že mi neustále ukazuješ, ako sa z neho dá tešiť".

Nela Pocisková si už od rodiny odbieha k pracovným povinnostiam:

Aby toho nebolo málo, len prednedávnom sa rozhodli posunúť svoj vzťah na ďalšiu úroveň - ani tak nie sobášom, ako spoločnou hypotékou. Kým doteraz bývali v Tůmovom dome v Ivanke pri Dunaji, ich nová adresa bude oveľa väčší cveng - smerujú na bratislavský Bôrik, neďaleko vládneho hotela. Pár mesiacov si ale ešte nepochybne počkajú, kým sa starší dom dostane do vysnívanej podoby. Je isté, že v novej podobe bude štýlový a luxusný, je totiž zrejmé, že na také čosi je Nela od malička zvyknutá.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ???? ????????? (@pociskova.nela)

Nela má rodičov v bratislavskej okrajovej časti Devínska Nová Ves, ktorá sa môže pochváliť zrejme najkrajšou polohou pod kopcami, obmývaná z jednej strany riekou Moravou, vyšperkovaná Sandbergom plným prastarej histórie, keď ešte bolo celé územie more. Rodičovský dom stojí v pokojnej uličke a hoci aj zvonku je pekný a upravený, vnútri ukrýva ešte väčšie prekvapenie. Minimálne čo sa týka Nelinej izby. "Tu som prežila kus svojho života. Vždy, keď sa vrátim do svojej detskej, cítim také veľké emócie a nostalgiu... A dodnes sa v tej izbe cítim ako princezná... Ďakujem maminke za jej cit pre vkus a dokonalosť," napísala Nela k dvom fotkám, ktoré mnohým vyrazili dych.

V tomto dome majú Nela a jej rodičia zapísané trvalé bydlisko:

maps.google

Okrem toho, že podkrovná izba je obrovská, je skutočne zariadená ako pre princeznú na zámku. Kombinácia historických kusov s modernými dizajnom je stále in, no nedá sa povedať, žeby tak vyzerali bežne detské izby slovenských detí. Nečudo, že sa Nela stále rada vracia domov - azda si nechá od mamy poradiť aj pri zariaďovaní vlastnej vily.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie