Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Jessica Alves sa už nevie dočkať, kedy príde o panenstvo s jej novým pohlavím! TAKTO si vyberie toho pravého!
Zdielať na

Jessica Alves sa už nevie dočkať, kedy príde o panenstvo s jej novým pohlavím! TAKTO si vyberie toho pravého!

Archívna reportáž

V šoubiznise sa pohybujú ľudia rôzni, talentovaní, menej talentovaní, uznávaní aj zaznávaní, no aj celkom bizarné postavičky. Všetci majú však spoločné jedno - túžia svojím umením prilákať čo najvačšie davy priaznivcov. Skutočne extrémnym spôsobom to robí známa postavička z Brazílie, ktorá sa kedysi preslávila túžbou stať sa živou bábikou Ken, neskôr Barbie a teraz opäť na seba strhla pozornosť, lepšie povedané na svoje nové prirodzenie.

Jessica Alves je už konečne ženou aj fyzicky, teda aspoň vizuálne, a zdá sa, že neplánuje rozruch okolo svojej osoby nijako utlmiť. Britskému denníku Daily Mail sa zverila, že ešte ako muž nemala nikdy homosexuálny vzťah, ale teraz, v novej ženskej koži verí, že nájde toho pravého. Je totiž pripravená prísť s novou vagínou o svoje "ženské panenstvo".

Jessica Alves iba pred niekoľkými dňam oznámila veľkú novinu - vďaka chirurgom zo súkromnej kliniky v thajskom Bangkoku sa z nej 17. februára 2021 po 7 hodín trvajúcej operácii stala žena. Svoje pocity z nového "ja" nezabudla detailne popísať médiám a aj fanúšikom na sociálnej sieti. Jessica verí, že sa jej vďaka novému prirodzeniu konečne podarí nájsť pravú lásku, avšak loviť chce vo vodách heterosexuálych mužov. V spomínanom rozhovore totiž priznala, že sa vždy cítila ako žena, preto ju nepriťahovali homosexuálne orientovaní muži. 

"Keď som ešte v roku 2019 zahájila moju premenu výletom do Thajska, veľa ľudí ma nebralo vážne, mysleli si, že je to iba novinárska kačica," myslí si Jessica s odstupom času, no ona sama napriek mnohým neprajníkom vedela, že svoj cieľ dosiahne v dohľadnej dobe. "Ľudia si mysleli, že som len nejaký závislák na plastikách, ja som sa pritom snažila nájsť samu seba, tú, kým som v skutočnosti bola," vysvetľuje 37-ročná reality šou hviezdička, ktorá sa podľa vlastných slov vyhýbala vzťahom s gaymi, keďže v hlave sa cítila byť vždy ženou. "Už keď som vyrastala som si zvykla obliekať mamine šaty a tancovať po dome, vtedy som bola skuočne šťastná," tvrdí Jessica, ktorá sa ešte musí z náročnej oprácie niekoľko týždňov zotavovať. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Jessica si však napriek pooperačným stavom svoju novú vagínu nevie vynachváliť, vybrala si ju údajne z oficiálneho katalógu bangkokskej súkromnej kliniky. "Mám 37 rokov a vybrala som si vagínu, ktorá vyzerá podobne ako u mladej 18-ročnej ženy. Bude fungovať rovnako ako biologická vagína a o tri mesiace môžem mať pohlavný styk a prísť tak o panenstvo," hovorí nadšene Jessica, ktorá jedným dychom priznáva že problém je jedine v tom, že nemá vyhliadnutý žiaden mužský objekt svojej túžby. "Chcem, aby bol ten deň výnimočný a čarovný, takže ak bude nutné si naň počkať, urobím to, kým si po mňa nepríde ten pravý," tvrdí Jessica, ktorá si na tento účel vymyslela vlastnú reality šou, v ktorej si bude hľadať partnera spomedzi vybraných účastníkov zo siedmych krajín sveta.

Súvisiace články

Najčítanejšie