Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bude svadba! Krásna herečka po boji s rakovinou už myslí na príjemnejšie veci!
Zdielať na

Bude svadba! Krásna herečka po boji s rakovinou už myslí na príjemnejšie veci!

Zdroj: Instagram/Michaela Kuklova

Nejeden zamilovaný pár s trpezlivosťou čaká, kým pominú prísne opatrenia a bude môcť osláviť svoju lásku obradom a svadobnou veselicou ako sa patrí. Avšak koniec koronakrízy je v nedohľadne, mnohí odborníci dokonca hovoria o rokoch, kým hrozba pominie. A tak mnohé páry ostávajú zatiaľ iba pri predĺžených zásnubách. Rovnako je na tom aj známa herečka a predstaviteľka krásnej pricezny Jasněnky spolu so svojím dlhoročným partnerom Josefom.

V júli 2021 to už bude rok od zásnub českej herečky Michaely Kuklovej a jej partnera Josefa Wintera, a tak sa natíska otázka, kedy bude svadba. Podľa informácií denníka Blesk.cz sa prekvapivo svadba posúva práve z iniciatívy krásnej herečky, ktorá má za sebou náročný rok, keď bojovala so zákernou rakovinou.

Rok 2020 bol pre herečku Michaelu Kuklovú veľmi náročný, no zároveň aj jedinečný. Na jeho začiatku sa prevalila šokujúca správa o herečkinom boji s rakovinou prsníka, nasledoval rozchod s partnerom Josefom po dvoch rokoch vzťahu, a iba krátko po týchto udalostiach vtrhla do Európy pandémia koronavírusu. Herečka bojovala statočne, no rovnako ani Josef to nevzdal. A tak v júli 2020 oznámila Michaela obnovenie vzťahu a romantické zásnuby s ligotavým diamantom na ruke. Josef sa rozhodol, že sa lásky nevzdá a dokáže jej, že sa neho v živote môže spoľahnúť. Ďalší krok by mala byť teda svadba, no nádejná nevesta má na to svoj názor.

Michaela Kuklová vo filme Andělská tvář, v ktorom si zahrala aj po boku bývalého manžela Jiřího Pomeje:

"Všetci vieme, aké je teraz obdobie. Takže by som bola rada, aby najprv pominulo," vysvetlila v rozhovore pre spomínaný denník. Avšak nie je to len opatreniami a hrozbou vírusu, čo bráni snúbencom v určení dátumu svadby. "Rada by som už mala po operácii a mala za sebou všetky veci s tým spojené. Nie je to však otázka blízkeho času. Teraz to neriešime," priblížila dôvody Michaela, ktorá kvôli rakovine prišla o oba prsníky a momentálna čaká na chirurgickú rekonštrukciu a vloženie silikónových implantátov. "Vieme však, že si chceme vzájomne patriť. To je všetko," zdôraznila mama 12-ročného syna Romanka, a z jej slov je jasné, že nad modelom svadobných šiat ešte ani nerozmýšľa.

Avšak jednu vec vie naisto, eventuálna veselica bude malá a komorná a má na to objektívne dôvody. "Hovorí sa, veľká svadba, tichý rozvod. Ja už som jednu svadbu mala. Tentokrát by som si to priala uskutočniť v menšom vydaní. Ale najbližších ľudí a priateľov by som chcela pozvať," priblížila na záver Michaela, ktorá na mužov, žiaľ, v živote veľké šťastie nemala. Azda najviac ju poznačilo manželstvo s nebohým Jiřím Pomejem, ktorého megalomanské plány ju dostali na mizinu a manželstvo v roku 2007 po 13 rokoch skrachovalo. Azda Michaela už konečne nádje po boku potetovaného príležitostného herca a zároveň obchodného riaditeľa Josefa Winetra svoje šťastie a on jej bude oporou v každej životnej situácii.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie