Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Gondíková (47) a Langmajer (54) sa tešia z nového prírastku! Je skutočne rozkošný!
Zdielať na

Gondíková (47) a Langmajer (54) sa tešia z nového prírastku! Je skutočne rozkošný!

Archívna reportáž

Turbulentný vzťah známej českej dvojice, herečky a moderátorky Adely Gondíkovej a herca Jiřího Langmajera vyvrcholil minulý rok svadbou. Jirko sa "upokojil" a zdá sa, že zavládla harmónia. Vzhľadom na ich vek sa už ale nedalo predpokladať, že si ešte založia rodinu, no predsa len našli cestu, ako sa tešiť z prírastku.

Český manželský pár hercov, Adéla Gondíková (47) a Jiří Langmajer (54), rozšíril svoju rodinu o ďalšieho člena. Aj keď si obaja veľmi dobre rozumejú a určite sa spolu nenudia, niečo im k dokonalému šťastiu asi predsa len chýbalo. Určite venujú dostatočnú pozornosť a starostlivosť jeden druhému, ale zrejme usúdili, že všetkého veľa škodí a treba nájsť aj nejaký iný objekt, ktorému môžu venovať svoju energiu, aby priniesol do ich vzťahu nový stimul.

Okrem toho, že nový člen rodiny Adély a Jiřího je nesmierne rozkošný, vie byť aj dobrým kamarátom a pomocníkom. Ten, kto pozná psie plemeno zlatého retrívera, určite bude súhlasiť, že je to napohľad pekný pes. Vyznačuje sa miernou a prítulnou povahou a nechýba mu ani inteligencia. Je poslušný a má vrodené vlohy pre plnenie rôznych úloh, čím si vie rýchlo získať srdcia svojich pánov, čo potvrdil aj tento známy herecký pár. "Naša nová láska Maybe, zlatý retríver, štyri mesiace," predstavila Adéla milovaného rodinného príslušníka a samozrejme nechýbala ani jeho fotka.

"Langoš", ako herca známeho aj z jojkárskeho seriálu Hrobári volajú kamaráti, si vie priznať, že to s ním nie je ľahké:

​Obaja manželia sú rodičmi dnes už odrastených detí zo svojich predchádzajúcich manželstiev, Jiří Langmayer je dokonca už aj dedom, ale teraz bývajú v dome so záhradou sami. A zrejme im tam chýbal ešte niekto, s kým by sa mohli pohrať a občas sa pomaznať, preto sa rozhodli niekoho takého opatriť. Ich nová členka rodiny Maybe im to všetko iste veľmi rada už pár mesiacov plní. A kto by odolal nepohladkať takú peknú "blondýnku" s oddaným pohľadom. Ale iste vedia, že psík vyžaduje z ich strany aj potrebnú starostlivosť a výchovu. 

Maybe robí aj neplechu, ako azda každý havo:

V čase uzavretia divadiel kvôli koronavírusu trávi herecký pár častejšie dni spoločne doma. Ale Jiří Langmayer sa nevyznačuje práve najpokojnejšou povahou. A Maybe je zrejme dôvodom, prečo sa ani on doma nenudí. Je aj ďalším putom medzi ním a pokojnejšou Adélou. Obaja s psíkom chodia na každodenné prechádzky, musia sa spoločne starať o jej kvalitnú pravidelnú stravu aj výchovu. Na oplátku zas s ňou zažijú veľa zábavy. Ich pes je teraz ako ich dieťa, je s ním síce veľa starostí, ale o to viac radostí. A to je v týchto časoch, keď práve aj Jiří bojoval s covidom, azda najdôležitejšie.

Súvisiace články

Najčítanejšie