Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hollywoodska hviezda sa rozhodla presťahovať aj s rodinou do Prahy!
Zdielať na

Hollywoodska hviezda sa rozhodla presťahovať aj s rodinou do Prahy!

Hoci vzťah k Československu majú ľudia všelijaký a mnohí sú radi, že sme sa rozdelili, nepochybne každý musí uznať jedno - mali sme skutočne prekrásne hlavné mesto. Iste aj Bratislava má svoje čaro, no hlavné mesto Česka svojou krásou a históriou ohuruje milióny ľudí z celého sveta a možno ju smelo zaradiť medzi perly Európy. Očarila aj nejednu celebritu a Rosamund Pike sa dokonca rozhodla tam aj presťahovať.

V prvom momente možno mnohým meno Rosamund Pike nič nepovie, no už na prvý pohľad je zrejme väčšine jasné, o koho ide. Bond Girl z trháku Dnes nezomieraj, ale aj hviezda filmu na motívy slávnej knihy Pýcha a predsudok, hlavná postava z Gone Girl, alebo z novších Tri sekundy či Nepriatelia. Hoci má táto rodená Angličanka 42 rokov, akoby prestala starnúť už pred aspoň pred desiatimi rokmi.

Rosamund je rodáčka z Londýna a človek by si povedal, prečo sa niekto z tak krásneho, kozmopolitného mesta chce vôbec presťahovať a ešte k tomu do "našej" Prahy. Nuž, pravda je, že to nie je tak celkom len očarením z veľkomesta na Vltave, ale je za tým, pochopiteľne, aj niečo iné, píše portál Daily Mail.

Pozrite si jednu zo scén z bondovky s Rosamund:

Tak trochu je za tým aj Brexit, ktorého nebola Rosamund práve veľká fanúšička. "V Česku sa inak dýcha. Cítim sa byť dosť ďaleko od brexitovej klímy," celkom jasne naznačila svoj postoj. No najdôležitejšie je, že už nemusí pendlovať, keďže aktuálne v Prahe nakrúca americký fantasy seriál Koleso času. "Pracujem tu, takže sme sa namiesto neustáleho cestovania tam a späť rozhodli, že sa všetci zoberieme a presunieme do Česka," vyjadrila sa Rosamund. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rosamund Pike (@mspike)

Do Prahy prišla aj s manželom Robiem (60) a deťmi Solom (8) a Atomom (6). Pre jedného z najpopulárnejších britských moderátorov, známeho Grahama Nortona, sa v jeho šou vyjadrila, že čestina jej ale zatiaľ veľmi nejde. Učí sa totiž úplne iný jazyk - mandarínsku čínštinu, ktorej sa venujú jej deti. "Je to irónia, že žijem v Česku a namiesto čestiny sa učím iný jazyk. Ale ja sa polepším," zahanbene sa zasmiala Pike.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie