Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Je to vážne! Sexi spevák a o desať rokov staršia krásna herečka už spolu bývajú!
Zdielať na

Je to vážne! Sexi spevák a o desať rokov staršia krásna herečka už spolu bývajú!

Archívna reportáž

Aj keď sa to možno fanúšikom niekedy ťažko počúva, mnohé chlapčenské skupiny sú iba poriadne marketingovo premyslené projekty. Podobne to bolo aj so zoskupením One Direction. Po ich rozpade slávi najväčší sólový úspech Harry Styles, ktorý ohuruje nielen talentom, ale rád aj provokuje unisex kreáciami a imidžom. Aj preto vznikli okolo jeho orientácie mnohé dohady. Ako sa zdá, on sám v tom má celkom jasno, o čom svedčia jeho romániky s mnohými ženskými celebritami ako Rita Ora, Taylor Swift, Cara Delevingne, či Kendal Jenner.

Talentovaný sympaťák Harry Styles, ktorý 1. februára 2021 oslávil 27 rokov, nemá núdzu o nápadníčky nielen z radov fanúšičiek, ale aj svojich svetoznámych kolegýň. Podľa posledných informácií má celkom seriózny vzťah s ďalšou hviezdou. Je ňou o 10 rokov staršia pomerne nedávno rozídená herečka Olivia Wilde (36).

Harry Styles nemá problém ani s pestrým vekovým rozpätím jeho partneriek. Ešte ako účastník súťaže X Factor sa zahľadel do moderátorky Caroline Flack, ktorá bola od neho o 15 rokov staršia a začal s ňou aj chodiť. O päť rokov staršia bola aj speváčka Taylor Swift. Možno aj pre túto jeho slabosť sa v minulosti v jednom rozhovore vyjadril, že vekový strop u ženy je pre neho vek jeho vlastnej mamy, teda vekový rozdiel by nemal byť viac ako 17 rokov. Tento limit jeho nová partnerka Olivie Wilde (36) spĺňa aj s rezervou. Zoznámili sa pri nakrúcaní filmu Don´t Worry Darling, kde si Olivia zahrala hlavnú úlohu a bola aj jeho režisérkou. Harryho si údajne vybrala do tohto filmu potom, čo ho uvidela hrať v oscarovom filme Dunkirk.

Harry Styles očaril krásnu Oliviu Wilde svojou úlohou v oscarovom filme Dunkirk: 

Oboch začali spolu spájať ako partnerov od novembra minulého roku, keď sa zúčastnili svadby jeho manažéra. Tam ich zachytili na fotkách paparazzi ako spolu kráčajú ruka v ruke a navzájom si neskrývane prejavujú náklonnosť. Teraz sa zdá, že ich vzťah naberá ešte na väčšej vážnosti. Pred Valentínom bolo totiž vidieť Oliviu, ako presúva svoje osobné veci do rozľahlého príbytku Harryho Stylesa v Los Angeles, ktorý mu dal k dispozícii jeho manažér a Valentína tam už oslávili spolu, aj s jej deťmi. Prečo nie, herečka je už vyše roka voľná po rozchode s otcom jej dvoch detí, Daisy (4) a Otisa (6), hercom Jasonom Sudeikisom (45).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Olivia Wilde (@oliviawilde)

Styles momentálne nakrúca v Londýne sitcom Ted Lasso s Apple TV a Olivia sa rozhodla, že ho tam bude sprevádzať a zostane s ním počas celého nakrúcania. Speváka čaká aj úloha vo filme My Policeman, počas čoho ho zrejme neminie ani stretnutie s bývalým partnerom Olivie, Jasonom Sudeikisom. Bude sa totiž produkovať v rovnakom štúdiu, kde momentálne pracuje aj on. Napriek zasnúbeniu a dvom deťom sa Olivie s Jasonom nikdy nezobrali. Jedno manželstvo už ale táto osobitá herečka, dlhoročná vegánka a aktivistka absolvovala. Ako 19-ročná sa tajne vydala za talianskeho filmára zo známeho šľachtického rodu Tao Ruspolliho, no manželstvo skončilo onedlho rozvodom. 

Súvisiace články

Najčítanejšie