Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Z Rodriga je definitívne Jessica: Moja nová vagína je trochu opuchnutá, ale veľmi pekná!
Zdielať na

Z Rodriga je definitívne Jessica: Moja nová vagína je trochu opuchnutá, ale veľmi pekná!

Archívna reportáž

Kontroverzná postavička pôvodom z Brazílie, ktorej príbeh sleduje množstvo ľudí, sa konečne dostala do finále svojej premeny z muža na ženu. Aj napriek tomu, že početné plastické operácie poznačili nielen jej vzhľad, ale aj zdravie, tvrdí, že je konečne v živote šťastná. Počas neho si vyskúšala byť mužom s fasádou bábiky Kena a teraz aj jej ženskej verzie Barbie, aj keď so slávnou bábikou ju spája skôr množstvo umelín v jej tele.

Televízna hviezdička a samozvaná modelka Jessica Alves podstúpila plastickú operáciu na zmenu pohlavia a tak je jej sen stať sa ženou opäť o veľký krok bližšie k skutočnosti. Pre britský Daily Mail prezradila, že za operáciou musela odletieť tisícky kilometrov od Londýna, do exotického Thajska, kde si u miestnych plastických chirurgov plní podobné sny množstvo transgender osôb z celého sveta.

Jessica Alves sa po úspešnej operácii na zmenu pohlavia prihovorila svojim fanúšikom na Instagrame. Podľa vlastných slov sa cíti 37-ročná Jessica, predtým Rodrigo, ako znovuzrodená. Operácia trvala dlhých 7 hodín a okrem fanúšikov ju pred zákrokom podporovala aj celá jej brazílska rodina. Procedúra vyšla Jessicu zhruba 14-tisíc eur, avšak je možné, že čo-to je bolo odpustené za intenzívnu reklamu na súkromnú bangkogskú klinku, kde operácia prebehla.

Jessica je všetranná, ešte ako Rodrigo si vyskúšala aj kariéru speváka:

"Cítim sa, ako by som sa vo svojich 37 rokoch opäť narodila. Milujem mojú novú vagínu, je trochu opuchnutá, ale je veľmi pekná," prezradila bez servítky Jessica svoje pocity z nového medzinožia. "Konečne môžem začať život ako šťastná žena! O tri mesiace ju môžem použiť aj na sex!" neskrýva nadšenie svojská hviezdička sociálnych sietí, ktorá už teraz s istotou vie, že novú vagínu skvelo využije aj v pripravovanej reality šou. "Moja vagína mi určite prinesie potrebné sebavedomie k randeniu a k intímnostiam," myslí si. V pripravovanej šou bude totiž hľadať muža svojich snov práve medzi heterosexuálnymi mužmi, ktorí túto zmenu istotne ocenia.

Jessica Alves spolu s lekárom, ktorý strávil 7 hodín vytváraním jej nového ženstva:

Jessica Alves/Instagram

​Jessica, ktorú preslávila najmä televízna šou, ktorá mapovala jej život v koži ľudskej bábiky Ken, si nevybrala súkromnú kiliniku v thajskom Bangkoku náhodou. "Je to jedna z najlepších kliník na svete pre transsexuálov. Peritoneálne tkanivo, ktoré použili je veľmi podobné tomu vo vagíne, pretože je elastické a je schopné sa samolubrikovať," opisuje s nadšením detaily zákroku Jessica, ktorá sa už niekoľkokrát v živote zastrájala, že s plastikami nadobro skoncuje. Nuž zdá sa, že v jej prípade je to už závislosť, fanúšikovia ale veria, že láska, ktorú možno nájde v pripravovanej šou ju od ďalších zákrokov definitívne odláka.

Súvisiace články

Najčítanejšie