Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Z Libora Boučka je OTEC! Bábätko dostalo toto vznešené meno s odkazom!
Zdielať na

Z Libora Boučka je OTEC! Bábätko dostalo toto vznešené meno s odkazom!

Archívna reportáž

Po viacerých smutných správach prichádza z Česka konečne radostná novina! Známy moderátor sa pochválil prírastkom. A to iba necelý mesiac po tom, ako svetu oznámil, že so svojou manželkou Gabrielou čakajú prvého potomka. Moderátor v jeho rozcítenom, ba až beletrickom statuse prezradil okrem dátumu narodenia aj pohlavie bábätka a priaznivcov uistil, že sú spolu so statočnou mamičkou v najlepšom poriadku.

Obľúbený český moderátor Libor Bouček oznámil porstredníctvom sociálnej siete tú najkrajšiu správu. Po prvýkrát v živote sa vo svojich 40 rokoch stal otcom a v statuse pod nežnou fotografiou zdieľal svoje pocity a dojmy zo zdravého synčeka, ktorému rodičia vybrali doslova vznešené meno.

Na úlohu otca sa Libor nesmierne tešil, no napriek tomu si radostnú novinku nechával s manželkou pre seba tak dlho, ako to len šlo. Tehotenstvo totiž oznámili v posledný januárový týždeň roku 2021, keď bola Gabriela už vo finálnom 9. mesiaci tehotenstva. Po pár týždňoch už na jeho profile na Instagrame svieti krásna nežná fotografia rúčky maličkého novorodenca. Čerství rodičia dali chlapčekovi meno Albert, ktorého pôvod je z nemeckého Adalbert, čo znamená vznešený, urodzený a slávny. Sám Libor však vo vysielaní televizie CNN Prima News vysvetlil, že meno má po jednom z najväščích géniov sveta. "Albert, po najväčšom mysliteľovi 20. storočia, pretože keď sa pozrieme okolo seba, najviac zo všetkého potrebujeme mozog," vyhlásil novopečený otecko, v statuse sa však rozpísal oveľa obšírnejšie, ba priam až umelecky.

Libor sa zhostil aj úlohy detektíva v obľúbenej šou Zlatá maska:

"A začala jar. Jirák sa zaplnil ľudmi a napriek chmurám všade okolo nás je vidieť viac úsmevov, keď čo i len na moment zložíme rúško. Obdobie nového života. Počiatok. Naša jar začala 16. februára, sedem minút pred desiatou hodinou večer. Videl som to. Intenzitu tých okamihov nikdy neystihne," začína poeticky svoje vyznanie populárny moderátor a vyznáva lásku nielen svojmu synovi, ale aj manželke. "Premenil našu úsečku na trojuholník. Je zdravý. A zdravá je aj moja žena. Tá, vďaka ktorej sa z matiek stali babičky, zo sestry teta, z otcov dedkovia, z babičky prababička, zo mňa otec a z nej tá najlepšia mamička," píše daľej rozcítene a divákom je jasné, že Libor musel v slohových prácach a esejách na škole excelovať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Libor Bouček (@liborboucek)

Avšak aj pod tieto najkrajšie monenty v jeho živote sa, žiaľ, podpíše koronakríza a s ňou súvisciace opatrenia. Svoje dve lásky totiž nemôže v pôrodnici kedykoľvek navštíviť, a tak sa musí uspokojiť aspoň s fotkami, ktoré od modelky Gabriely Bendovej (29) dostáva. Avšak ani touto skutočnosťou si nenechá pokaziť radosť, pretože opatreniam rozumie a vie, že zachraňujú životy. "Nikdy v živote som nebol šťastný tak, ako som teraz. A ty , milý Albert, vitaj na tomto svete. Ocko," ukončil Libor dojemný a siahodlhý príspevok, pod ktorým sa roztrhlo vrece so srdiečka a gratuláciami od fanúšikov aj mnohých známych tvárí ako napríklad od  kolegu Leoša Mareša, speváčka Dary Rolins či Ewy Farnej. 

Súvisiace články

Najčítanejšie