Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Otužovanie a pohyb nepomohli! Hviezda jojkárskeho seriálu má covid-19!
Zdielať na

Otužovanie a pohyb nepomohli! Hviezda jojkárskeho seriálu má covid-19!

Archívna reportáž

Žiaľ, nie je ojedinelé, že sa aj napriek prevencii a zdravému životnému štýlu nakazia aj zdanlivo zdraví jedinci z mladších ročníkov. Prešibanosť a zákernosť vírusu COVID-19 si na vlastnej koži vyskúšal aj obľúbený český herec, ktorý momentálne hviedzi hneď v niekoľkých televíznych projektoch naraz. Choroba mu však pracovné plány na nejaký čas úplne zmarila, a herec musí podstúpiť liečbu v domácom prostredí, nie je však na to, našťastie, celkom sám.

Český herec Jiří Langmayer (54) sa podľa informácií denníka Expres.cz nakazil koronavírusom, a to aj napriek ukážkovej životospráve a otužovaniu. O zdravie a pohodlie herca známeho aj z jojkárskeho seriálu Hrobári sa počas domácej liečby stará manželka, taktiež herečka a moderátorka Adela Gondíková (47).

Herec napriek všadeprítomnému strachu z vírusu a únavy z nekonečných nariadení ostával duchom aj telom pozitívne naladený a nabral si na plecia toľko práce, koľko uniesol. O jeho talent je v susednom Česku veľký záujem, a tak sa rozhodol tento fakt aj vyžiť, čo mu nemôže nikto zazlievať. Avšak možno aj za množstvom aktivít sa skrýva dôvod choroby. Znížená imunita a vyčerpanosť je pre nebezpečné vírusy vstupnou bránou, a to aj napriek otužovaniu, ktoré Langmayer vyhodnotil ako prevenciu proti podobným ochoreniam.

Langmayer sa podieľa aj na projekte inšpirovanom príbehom divadla Mír s názvom sKORO NA mizine:

"Langoš dostal koronavírus, musí sa zmeniť celý plán nakrúcania. okamžite musel ísť do karantény," prezradil pre spomínaný denník zdroj z okolia obľúbeného herca. Našťastie je priebeh ochorenia u Jiřího zatiaľ iba mierny a všetci pevne veria, že sa jeho zdravotný stav nijako neskomplikuje. O jeho pohodlie a dostatok vitamínov, tekutín a jedla sa stará jeho manželka Adela.

Adela Gondíková a Jiří Langmajer:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Adéla Gondíková (@adela_gondikova)

Kým ostatní umelci sa topia v slzách kvôli nedostatku práce a príjmov, herec Langmayer si naopak z množstva ponúk mohol vyberať. Okrem známych, komerčne úspešných televíznych seriálov sa herec podieľa aj na zaujímavom projekte, komediálnom youtubovom seriáli s názvom sKORO NA mizine, ktorí si jeho diváci financujú sami. Projekt sa tak financuje nielen klikaním a príjmov z reklám, ale priaznivci môžu posielať umelcom a tvorcom seriálu peniaze narovno na ich účet. Zdá sa, že pandémia priniesla okrem nepríjemností aj možnosť prejaviť vynliezavosť a marketingovú obratnosť.

Súvisiace články

Najčítanejšie