Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vondráčková žiari šťastím! TOTO skutočne stojí za pochválenie sa!
Zdielať na

Vondráčková žiari šťastím! TOTO skutočne stojí za pochválenie sa!

Vo vzťahoch sa síce Lucii Vondráčkovej (40) akosi veľmi nedarí, ale v rámci kariéry je to skvelé. Odkedy sa speváčka vrátila z Kanady späť do Česka, neustále nakrúca nové klipy. Nie sú to len piesne v sólo prevedení, ale poslednú dobu často aj duety, ktoré naspievala s rôznymi viac či menej známymi českými spevákmi. Najviac ocenení získal v poslednom čase videoklip Milování, zrejme najmä kvôli naozaj nevšednému prevedeniu. Lucie v ňom okrem spevu aj tancuje, ako to je u nej už zvykom.

V oceňovanom videoklipe Milování má Lucie Vondráčková pomaľovanú nielen celú tvár, ale aj telo trblietavými farbami. Podobne aj tanečník, s ktorým tancuje, pričom naznačujú milostné scény - to je na Vondráčkovú skutočne ojedinelý úkaz. "Klip Milování už má toľko nominácií a cien, že ich s režisérkou Terezou Hirsch nestačíme dávať na Instagram. Veľká vďaka všetkým festivalom, divákom, porotcom, ale aj autorom a všetkým, ktorí so mnou na piesni a natáčaní spolupracovali," s potešením skonštatovala Lucka. Napriek tomu sa našli medzi jej fanúšikmi aj takí, čo kritizovali, že sa im v klipe nepáčia práve tie vraj až príliš odvážne scény, píše portál Extra.cz.

Nie je to jediné ocenenie, ktoré minulý rok Lucie získala. Na dublinskom festivale komédií získala cenu ako najlepšia herečka vo filmovej komédii Hotel Limbo v réžii Martiny Adamcovej, neskôr v decembri dostala rovnaké ocenenie aj na kanadskom filmovom festivale. Dej filmu sa odohrával v malom mestečku, obklopenom jazerami a lesmi, kde žijú jeho obyvatelia v mieri. Jedného dňa ich všedné dni zmení cudzinka v podaní Vondráčkovej, ktorá tu zdedila hotel a s ním aj problémy.

Pozrite si Lucii najnovší klip:

Lucie je za svoj úspech vo filmoch i klipoch vďačná nielen režisérkam a festivalovým porotám, ale oceňuje aj pozornosť svojich obdivovateľov, ktorí ju podporujú v jej práci. "Ďakujem hlavne vám všetkým, ktorí našu prácu sledujete. Tu ešte jedna momentka zo zákulisia,“ pridala Lucia pre svojich fanúšikov k dobru momentku z nového filmu, kde stvárňuje šľachtičnú. Najmä starším divákom sa snímka azda bude zdať povedomá. "Vychádza z Hotela Modrá hviezda. Deväťdesiat alebo osemdesiat percent je z neho. Veľa vecí je tam podobných alebo totožných so scenárom Modrej hviezdy," prezradil pred časom vlastník väčšiny práv k snímku, František Vondráček.

Z prvých záberov z novej verzie filmu Modrá hviezda, v ktorom kedysi zažiarila Nataša Gollová, neboli kritici z výkonu Lucie Vondráčkovej veľmi nadšení. Ale film sa ešte dokončuje a až po premiére ho bude môcť zhodnotiť aj verejnosť. Až tá rozhodne o tom, aký úspech film dosiahne. A to bude aj pre Luciu to najsmerodatnejšie ohodnotenie. Ako vidieť, aj v týchto pre väčšinu umelcov nepriaznivých časoch má Lucka práce dosť a so svojimi výkonmi je spokojná a to je zrejme podstatné. 

Toto je klip, ktorý je vraj na Lucku až príliš odvážny:

Súvisiace články

Najčítanejšie