Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tajná svadba na Vianoce! Tento muž doviedol ako ŠIESTY pred oltár ikonickú sexbombu!
Zdielať na

Tajná svadba na Vianoce! Tento muž doviedol ako ŠIESTY pred oltár ikonickú sexbombu!

Archívna reportáž

Oslnivé peroxidom vytiahnuté vlasy, žiarivý biely úsmev a napumpovaný dekolt sa stali pre ikonu 90. rokov poznávacím znamením a azda neexistuje človek, ktorý by ju nepoznal. Preslávila ju úloha CJ Parker v seriály Baywatch a stala sa jednou z najikonickejších Playmate v histórií. Dnes je to už zrelá žena, ktorá si prešla v živote mnohými patáliami od fyzického násilia, znásilnenia až po ochorenie žltačkou typu C a päť nevydarených manželstiev. Napriek tomu nestráca nádej v pravú lásku a dokonca neváhala ísť pod čepiec aj po šiestykrát.

Herečka Pamela Anderson (53) sa podľa informácií denníka Daily Mail po šiestykrát potajme vydala. Vyvoleným je jej osobný strážca Dan Hayhurst, s ktorým starnúca sexbomba randí iba niečo vyše roka.

Svadobný obrad sa mal odohrať rovno v deň Vianoc 2020 v jej rodnej Kanade, v romantickom prostredí surovej kanadskej prírody na Vancouver Island. Podľa fotografií, ktoré priniesol spomínaný denník, vyzerala Pamela naozaj krásne a iba málokto by sa odvážil tipnúť jej pokročilú päťdesiatku na krku. Jej svadobné šaty sa skladali z bledomodrej dlhej tylovej sukne a saténového vintage korzetu vo vanilkovo-zlatej farbe a nechýbal ani rozprávkový dlhokánsky závoj. Kanadské korene nezaprela a pod šaty a lá Popluška si nasadila masíve čierne gumáky. Fotky krásnej nevesty si môžete pozrieť v galérii TU.

Pamela ako ikonická CJ Parker zo seriálu Baywatch:

Láska medzi Pamelou a Danom začala kvitnúť údajne počas karantény, keď spolu trávili takmer všetok voľný čas. Pamela slovami lásky a obdivu k svojmu manželovi nešetrí. "Som presne tam, kde mám byť – v náručí muža, ktorý ma miluje," rozplýva sa kráska z Pobrežnej hliadky, ktorá sa posledné roky prezentuje najmä ako aktivistka v oblasti ochrany a práv zvierat. Sama je už dlhé roky vegánka a je zároveň tvárou organizácie PETA.

Pamela sa na sociálnych sieťach prezentuje iba málokedy, občas však urobí výnimku:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Pamela Anderson ? (@pamelaanderson)

"Som zamilovaná. Vzali sme sa na Štedrý večer s požehnaním oboch našich rodín, každý koho poznáme, je za nás šťastní," uviedla v rozhovore pre spomínaný denník mama dvoch dospelých synov Dylana a Brandona, ktorých má z búrlivého manželstva s rockerom Tommym Lee. Okrem neho bola vydatá aj za rockera Kid Rocka či profesionálneho hráča pokru Ricka Salomona, za ktorého sa vydala rovno dvakrát. Iba začiatkom roka 2020 sa vydala za 75-ročného filmového producenta Jona Petersa, avšak to vydržalo iba rekordné dva týždne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie