Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Má 55 rokov a stále vyráža dych polonahými fotkami! Za TÚTO si ale vyslúžila kritiku!
Zdielať na

Má 55 rokov a stále vyráža dych polonahými fotkami! Za TÚTO si ale vyslúžila kritiku!

Zdroj: Instagram/EH

Aj taká hviezda ako slávna britská herečka Elizabeth Hurley (55) sa musela posledné mesiace podriadiť lockdownu, ktorý nariadila britská vláda. Trávi ho vo svojom vidieckom sídle v Herefordshire spolu s osemdesiatročnou mamou a zabáva sa tak, ako sa na vidiek patrí. No občas aj vyrazí dych, ako teraz polonahou fotkou.

Hviezda filmov 90. rokov, stále nesmierne príťažlivá Liz Hurley, sa na Instagrame pochválila svojim priaznivcom, že počas lockdownu naplnila 47 pohárov ňou vyrobenej marmelády. To si síce vyslúžilo nejaké srdiečka, ale omnoho viac ich dostala fotka jej polonahej figúry s takmer úplne odhalenými prsiami. 

Liz na radosť svojich fanúšikov zverejnila hneď dve fotografie, kde mala len spodný diel bikín, zato si nezabudla obliecť krátky kožuch, ktorý jej zakrýval len malú časť bujných pŕs. V pozadí bolo totiž vidno sneh. "Nemohla som odolať," napísala pod foto.

Pozrite si Liz vo filme Zmluva s diablom:

Tieto sexy fotografie hneď na druhý deň skritizoval známy novinár a spisovateľ v rannom programe Dobré ráno Británia, Piers Morgan, kde komentuje spoločenské dianie v krajine od pondelka do stredy. "Liz, trochu snehu a už si dáte dole súpravu? Nie je to strašné? Čo to má znamenať? Nazývam to zúfalé a nazývam to strašné... Oblečte sa," odkázal jej natvrdo. Po chvíli jej položil ďalšiu otázku, či ju fotil jej 18-ročný syn. Narážal zrejme na sexy fotografie Liz Hurley spred dvoch rokov, ktoré vtedy skutočne nafotil jej neplnoletý syn. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Liz Hurley sa okamžite ohradila na Twitteri. "Zďaleka nie je na mne, aby som navrhovala bulvárnym médiám zahmlievať fakty, ale tieto fotky boli v skutočnosti urobené mojou 80-ročnou matkou. Nie som si celkom istá, či vás to upokojí alebo nie," napísala a k vysvetleniu pridala pusinkujúci emotikon. Morgan sa jej vzápätí ospravedlnil, že samozrejme vyzerá fantasticky, že ju ako ženu nechcel uraziť, on sám jej krásu obdivuje. Má len nejaké výhrady k spôsobu jej prezentácie. Samozrejme, po tom, čo sa Liz rozhodla zareagovať, dostala od svojich fanúšikov veľkú podporu. Aj keď prevažovali muži, nechýbali medzi sympatizantmi ani ženy.

Evidentne obľúbená póza:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Mnoho mužov sa ponúklo, že prídu a odfotia Liz nabudúce, ak jej mama nebude k dispozícii. "Ak si tvoja mama niekedy potrebuje oddýchnuť, som náhrada pre túto prácu," žartoval jeden z nich. Veľa jej fanúšikov ju podporilo a povzbudilo slovami o jej nestarnúcej kráse. "Vyzeráte úplne úžasne!! Aká inšpirácia ste pre ostatné ženy, aby poznali, že potenciál ženy si môžu udržať aj pri starnutí! Myslím, že vyzeráte tak dobre, ako kedykoľvek predtým," napísal priam vyznanie herečke jeden z viacerých podobne zmýšľajúcich priaznivcov. A Liz nepochybne bude podobne provokovať aj pri najbližšej vhodnej príležitosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie