Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dôvod rozvodu odhalený?! Kanye West mal byť Kim neverný s TÝMTO mužom!
Zdielať na

Dôvod rozvodu odhalený?! Kanye West mal byť Kim neverný s TÝMTO mužom!

Archívna reportáž

Dalo sa predpokladať, že rozvod prominentného páru, ku ktorému sa schyľuje už nejaký ten čas, bude okorenený mnohými škandálmi a odhaleniami. Hneď v úvode tejto rozvodovej ságy sa vyvalilo celkom pikantné podozrenie z nevery rapera Kanyeho Westa. Údoliami Los Angeles sa totiž šíri klebeta, že sa psychicky labilný umelec spustil s inou kontroverznou reality šou hviezdičkou, ktorá si dokonca zakúpila vo Wyomingu ranč v susedstve samotného manžela Kim Kardashianovej.

Raper Kanye West má podľa tvrdenia istej kontroverznej hviezdičky sociálnych sietí menom Ava Louise románik s hviezdičkou reality šou a zakladateľom kozmetickej značky, 35-ročným Jeffreem Starom. Výstredný make-up guru si kúpil v raperovom susedstve rozľahlý ranč, čo je však jediný "dôkaz", ktorý vie ohľadom údajnej romancy Ava ponúknuť.

​Raper Kanye West, sa v poslednom čase predviedol viac škandalóznymi vystúpeniami a kandidatúrou na prezidenta USA, ako svojou hudbou, ktorou si kedysi získal množstvo fanúšikov i ocenení. Azda za to môže jeho psychický stav, odborne označovaný ako bipolárna porucha osobnosti, ktorá mu bola diagnostikovaná ešte v roku 2016. Kanye však rezolútne odmieta liečbu a to ho, zdá sa, bude stať nielen reputáciu, ale aj manželstvo a rodinu. Jeho manželka je totiž ochotná vymeniť svoje mlčanie o detailoch ich vzťahu ze zverenie ich štyroch detí výlučne do jej starostlivosti. Najnovšia klebeta o jeho romániku s mužom, extravagantným a škandalóznym Jeffreem asi taktiež nepadne príliš v jeho prospech.

Jefree Star sa pokúšal zažiariť aj v hudobnom priemysle, niektorí o ňom dokonca hovorili ako o "novej Lady Gage". Rozhodol sa však pre kozmetický priemysel:

"Kanye sa dal dokopy s veľmi známym beauty guru. Trvá to už niekoľko mesiacov a veľa ľudí o tom už nejaký čas vie," prezradila vo videu na Tik Toku Ava, ktorú môžu diváci poznať ako dievča, ktoré počas pandémie oblízalo v lietadle dosku na toalete. Tvrdí, že rozvod "Kimye", ako pár fanúšikovia skrátene nazývajú, ju vôbec neprekvapil. Dôkazy, ako sama tvrdí, nemá, no klebetu má mať od istého právnika z LA, ktorý má k podobným informáciám veľmi blízko. Avšak podľa jej posledných príspevkov si zavarila na problém, vraj sa s ňou chce za tieto reči súdiť samotná Kim Kardashian.

Ava Louise je známa svojou škandalóznou povahou a iritujúcou túžbou zaujať. Kvôli "sláve" bola ochotná olbízať záchodovú dosku, takže sa dá predpokladať, že aj táto klebeta je iba výplod jej bujnej fantázie:

@realavalouiise

##duet with @realavalouiise it reminds me of lohanthony kinda :/

♬ original sound - Ava Louise

Kým Kanye zaryto mlčí a ku klebetám sa nijako nevyjadril, Jeffree si zvýšený záujem o jeho osobu zjavne užíva. Na sociálnu sieť pridáva príbehy s označením polohy práve vo Wyomingu, kde si ranč naozaj aj zabezpečil. "Som pripravený na nedeľnú bohoslužbu," napísal k provokatívnej fotke s odkazom na raperovo silné náboženské cítenie. Kanye totiž začal usporadúvať pravidelné nedeľné koncerty, ktoré nazval Sunday Service, preklade "nedeľné bohoslužby".

Po prevalení klebiet o jeho vzťahu s Kanyem sa Jeffree chopil príležitosti a provokuje na sociálnych sieťach. Označuje svoju polohu vo Wyomingu, kde Kanye žije už viac ako rok a pridáva na instagram tajomné odkazy, čím prilieva olej do ohňa:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jeffree Star (@jeffreestar)

Kým je Jeffree Star na starom kontinente pomerne neznáma bytosť, v Amerike patrí k jedným z najvplyvnejších influencerov, youtuberov a v neposlednom rade podnikateľov, ktorý sa so svojou značkou Jeffree Star Cosmetics za 6 rokov vyšvihol medzi špičku na trhu. Určite mu k tomu pomohla aj poriadna dávka kontroverzie, ktorou jeho osoba oplýva. Azda najviac zarezonoval jeho vzťah s basketbalistom Andrem Marholdom, ktorý kvôli nemu opustil manželku s malým dieťatkom. Ich láske však odzvonilo, keď Jeffree vyhlásil, že ho športovec iba využil pre peniaze a publicitu. Nuž, uvidí sa, komu prinesie ovocie táto klebeta. Zatiaľ sa však zdá, že si ju Star celkom užíva, otázkou je len to, ako sa k tomu postaví horkokrvný Kanye West.

Súvisiace články

Najčítanejšie