Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
A je to vonku! Ivana Gáborík prezradila, PREČO Bellu nikdy nevidno!
Zdielať na

A je to vonku! Ivana Gáborík prezradila, PREČO Bellu nikdy nevidno!

Archívna reportáž

Len veľmi ťažko sa v súčasnej dobe sociálnych sietí odoláva pokušeniu podeliť sa so svetom o všetky radosti a úspechy, či už svoje, alebo rodiny. Nehovoriac o tom najväčšom "diele" - vlastných deťoch. No experti varujú - internet má aj temnú stránku a fotky potomkov sa môžu dostať aj do rúk ľudí, ktorí s nimi nenaložia práve pekne. Ešte viac sa musia mať na pozore hviezdy.

Je úplne bežné, že zahraničné hviezdy svoje malé deti na sociálnych sieťach neukazujú. Na jednej strane tým dávajú najavo rešpekt voči vlastnému potomkovi, ktorý ešte nemôže sám rozhodnúť o tom, či sa mu takáto publicita páči. Na druhej strane ho tým chráni pred potenciálnym číhajúcim nebezpečenstvom. Zariadili sa tak aj Gáboríkovci.

Prvý potomok Mariána a Ivany Gáboríkových prišiel na svet v máji. Po deviatich rokoch vzťahu a troch rokoch manželstva doplnila dokonalý pár malá Bella. Pochopiteľne, všetci fanúšikovia tohto sympatického páru boli zvedaví, ako dievčatko vyzerá.

Ivana je racionálne zmýšľajúca osoba:

​Až na pár výnimiek, keď svoje dievčatko ukázal otecko Marián, aj to len z profilu, Bellu ešte v celej kráse na sociálnych sieťach nikto nevidel. Teraz Ivana v instastories ozrejmila, že dcérku jednoducho neukážu. "S mužom sme sa dohodli, že nie. Nemám súkromný profil, je tu množstvo sledovateľov, ktorých identitu nepoznám. Cítime zodpovednosť ju chrániť. Keď bude staršia, sama sa rozhodne čo chce, a čo nechce zdieľať na sociálnych sieťach," vysvetlila pomerne jasne Gáboríková a iste s ňou väčšina rodičov bude súhlasiť.

Naposledy takto ukázal dcérku Marián:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa mgaborik12 (@mgaborik12)

Ivana dodala, že preto odmietla aj spoluprácu s firmami s detskými produktmi, hoci si iste mohla pekne prilepšiť. No aj z tých pár fotiek z profilu dievčatka je zrejmé, že je to úplná kópia svojho otecka. Síce mamička Ivana patrí medzi najkrajšie ženy v našou šoubiznise, ani ocko Marián nie je na zahodenie, Bella teda rozhodne dostala ten najlepší mix génov. No na jej tvár si fanúšikovia ešte zrejme dlho počkajú - ak bude podľa Ivaniných slov, tak aspoň desať rokov.

Instagram/IS

Súvisiace články

Najčítanejšie