Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
TAKÝTO darček si neželala! Vdove po Jiřím Menzelovi nabúralo na Vianoce do domu auto!
Zdielať na

TAKÝTO darček si neželala! Vdove po Jiřím Menzelovi nabúralo na Vianoce do domu auto!

Archívna reportáž

Aj keď treba byť v živote pripravený na všetky možné udalosti a prekážky, niektoré situácie sú akoby z pera scenáristu s poriadne ostrým až čiernym humorom. Na tohtoročné Vianoce asi nikdy nezabudne vdova po známom českom režisérovi Jiřím Menzelovi. Rovno na Štedrý deň jej totiž nepozvaný hosť zaparkoval auto priamo v dome.

Oľga Menzelová (42) sa na sociálnej sieti podelila s veľmi bizarným vianočným zážitkom. Do jej domu vrazilo na Štedrý deň auto a prebúralo sa až do jej kúpeľne. Hrozivo vyzerajúca nehoda sa, našťastie, zaobišla bez zranení, a tak si na margo udalosti smelo zavtipkovala.

​Na prvý pohľad hrozivú nehodu zobrala Oľga s humorom, veď napokon, ak nejde o zdravie, je odľahčenie celkom na mieste, hoci materiálne škody sú iste nemalé. Navyše jej situácia pripomenula manželov zmysel pre humor, preto k fotke pripojila odkaz na jeho slávnu komédiu názvom Vesničko má středisková. Podľa jej slov, to mohol byť aj žartík jej nebohého manžela Jiřího Menzla, ktorý jej zoslal z neba, aby sa na Vianoce takýmto spôsobom pripomenul.

Pozrite si najlepšie scénky z komédie Vesničko má středisková v podaní skvelých hercov Rudolfa Hrušínského či Mariána Labudu:

"Auto som si na Vianoce neželala, ale aj tak prišlo. Akurát, že Ježiško zaparkoval celkom razantne. Namieril si to rovno do našej kúpelne," napísala na sociálnu sieť trojnásobná mama, ktorej zmysel pre humor a nadhľad evidentne nechýba. "Našťastie sa nikomu nič nestalo. Podozrievam Jirku! To sú presne jeho žartíky. Asi aby nám nebolo za ním až tak smutno. Štedrý deň ako má byť. A to je do konca roka ešte ďaleko,"  vyjadrila sa s dávkou nostalgie Menzelová. Avšak napriek zľahčovaniu situácie sa Oľge dostalo aj množstvo slov podpory. Predsa len, Vianoce sú sviatky pokoja a rodinnej pohody, no a diera v kúpeľni tomu príliš nenahráva. "Vyzerá to síce vtipne, ale chápem, že po tých rekonštrukciách domu to vtipné nie je. Vidím to tak, že v tom má naozaj prsty Jirka," napísal jeden z fanúšikov a pridali sa aj ďalší.

S bizarným zážitkom zo Štedrého dňa sa Oľga "pochválila" na Instagrame. Našťastie sa však nikomu nič nestalo:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Olga Menzelová (@olgamenzelova)

Olga Menzelová bola za slávneho režiséra vydatá od roku 2004 a priviedla mu na svet jeho jedinú biologickú dcérku Evu Mariu. Vychovávali však spolu aj Annu Karolínu (12), ktorá vzišla z jej mileneckého pomeru s režisérom Jaroslavom Brabcom a syna Albíska (1,5), ktorého má s egyptológom Miroslavom Bártom. Jiří Menzel zomrel 5. septembra 2020 po vážnych komplikáciách po zápale mozgových blán.

Súvisiace články

Najčítanejšie