Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Pád na dno! Bol miliónová megahviezda, teraz si privyrába pozdravmi fanúšikom za pár dolárov!
Zdielať na

Pád na dno! Bol miliónová megahviezda, teraz si privyrába pozdravmi fanúšikom za pár dolárov!

Archívna reportáž

Kedysi bol herec známy z komédie Horúce strely, famóznej vojnovej drámy Čata, či zo seriálu Dva a pol chlapa jedným z najlepšie platených hercov sveta. Dnes zo slávy a bohatstva zostala iba trpká spomienka, keďže Charlie Sheen si svoje šťastie utopil v závislosti na alkohole, drogách a prostitútkach. To ho navyše pripravilo aj o to najcennejšie, o jeho zdravie.

Hercovi Charliemu Sheenovi (55) priniesla po ukončení filmovej kariéry azda najväčšiu slávu jeho úloha v skvelom sitcome Dva a pol chlapa. Tá ho vyniesla medzi špičku seriálových hercov a zabezpečila mu masívnu fanúšikovskú základňu po celom svete. Ako však píše denník Mirror, dnes má herec problém si nájsť stabilnú prácu a u mnohých producentov je dokonca na čiernej listine.

Ešte pred desiatimi rokmi sa Charlie viezol na vlne slávy a úspechu, dnes je bez stabilného príjmu a dokonca si musel zarábať už aj videopohľadnicami, kde svoje nahraté gratulácie pre záujemcov speňažoval. Cena za jeden takýto pozdrav začínala kdesi na 350 dolároch. No to nestačilo na pokrytie jeho nákladov na luxusné bývanie v Beverly Hills, ktoré musel predať ešte v roku 2018, krátko predtým ako na súde oficiálne priznal "hlbokú finančnú krízu".

Pripomeňte si vtipné momenty zo seriálu Dva a pol chlapa v podaní Charlieho Sheena vo videu:

Týmto udalostiam predchádzali jeho psychické problémy spôsobené konzumáciou alkoholu a drog. V rauši vtedy urazil režiséra a producenta Chucka Lorreho a označil ho za "malého hlúpeho muža a slabocha, ktorým by sa nikdy nechcel stať," a ten mu dal na otočku zo seriálu Dva a pol chlapa výpoveď. Ak neskôr priznal, požíval vtedy také množstvo drog, ktoré by bežného človeka okamžite zabilo. Skutočný dôvod jeho nevyspytateľného správania vyšiel na svetlo sveta v roku 2015. Herec priznal, že už štyri roky žije s nevyliečiteľnou diagnózou HIV. "Bola to jediná zbraň, ktorú som v tom čase mal a veril som, že tú obrovskú úzkosť alkohol a drogy utíšia. Mal som obrovský strach, no robil som to iba horším," sypal si popol na hlavu päťnásobný otec Charlie Sheen.

Charlie občas pridá na sociálnu sieť príspevok a vyzerá celkom spokojne:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Charlie Sheen (@charliesheen)

Charlie Sheen sa posledné roky ukazuje na verejnosti iba sporadicky. Zdá sa, že na staré kolená sa upokojil a užíva si súkromie so svojou mladou partnerkou. V roku 2017 sa na neho totiž po absolvovaných terapiách opäť usmialo šťastie v podobe novej lásky, 28-ročnej modelky Julie Stambler. S ňou sa zoznámil v čase, keď pracovala ako pestúnka jeho synov, dvojičiek Maxa a Boba (11) z manželstva s herečkou Brooke Mueller. Syna Sama (16) a dcéru Lolu Rose (15) má z búrlivého manželstva s krásnou herečkou Denise Richards. Najstrašiu dcéru Cassandru (36) má s tínedžerskou láskou Paulou Profit, s tou však nebol nikdy ženatý.

Súvisiace články

Najčítanejšie