Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Harry a Meghan majú ďalší miliónový kšeft! Ľudia sú už zhnusení, obul sa do nich aj slávny spevák!
Zdielať na

Harry a Meghan majú ďalší miliónový kšeft! Ľudia sú už zhnusení, obul sa do nich aj slávny spevák!

Archívna reportáž

V januári tohto roku vyhlásil manželský pár vojvodov zo Sussexu, Harry a Meghan, že odchádzajú z Británie pre potrebu väčšieho súkromia a pokoja pri výchove syna. Ich aktivity v USA tomu ale vôbec nenasvedčujú. Nielenže za mnoho miliónov upísali svoje súkromie Netflixu, najnovšie sa zaviazali za ďalšie milióny upísať aj Spotify. Nie je isté, ako bude verejnosť reagovať na tak veľký pretlak múdrostí z pier kontroverzného páru.

Kým príspevky pre Netflix sú ešte hudbou budúcnosti, na podcaste pre Spotify začínajú Harry a Meghan pracovať už teraz. Prvá epizóda audio podcastu páru vojvodov pre túto spoločnosť sa bude nahrávať v štúdiu Archewell v ich luxusnom mnohomiliónovom sídle v Santa Barbare. Tam párik aj slávnostne oznámil, že v utorok začínajú oficiálne s podcastom pre túto spoločnosť, píše portál Daily Mail.

Spočiatku by vraj mala spoločnosť peniaze získané vďaka medializovanému páru poslať na charitu, ale do budúcnosti považuje tento pár za veľmi lukratívny. Tak pre streamovaciu spoločnosť, ako aj pre Harryho a Meghan, ktorí podpísali zmluvu na vyše 35 miliónov eur.

Harry a Meghan sa venujú predovšetkým dobročinnosti:

​V prvom podcaste vysvetlila Meghan aj za Harryho ich pohnútky účinkovať v ďalších podcastoch pre Spotify. Samozrejme, to nie sú peniaze, ako by si mohli mnohí myslieť, ale údajne úprimná túžba vypočuť si príbehy ľudí v priamom kontakte ich rozprávačmi. Počas troch minút to Meghan v podcaste vyjadrila slovami: "Jedna z vecí, o ktorej sme s manželom vždy hovorili, je naša vášeň pre stretávanie sa s ľuďmi a vypočutie si ich príbehov". Dodala, že im ľudské príbehy, akokoľvek sa zdajú byť z úplne iného prostredia, pripomínajú v mnohých ohľadoch ich vlastné.

​Dalo sa čakať, že ďalšie zviditeľňovanie sa páru za drahé peniaze nezostane bez štipľavých poznámok, najmä britskej verejnosti. "Ahoj ľudia! Ja som Harry. A ja Meghan. A my dvaja naozaj milujeme svoje súkromie,“ vtipne paroduje jeden z komentujúcich novú informáciu o páre. "Musíte byť ozajstný osol, aby ste platil za podcast v podobe Meghaninho slovného šalátu. Harry a jeho žena sú dvaja premúdrení, neobľúbení, arogantní idioti, čo si o sebe myslia trochu priveľa,“ pritvrdil ďalší z komentátorov reklamného videa. No kritika neprišla len z radov bežných "smrteľníkov".

​Slovne si udrel aj hudobník a spevák z bývalej legendárnej kapely Oasis, Noel Gallagher, píše portál Daily Mail. "Princa Harryho fakt niekto berie vážne? Veď je to len malé šialené decko. Všeobecne nemám rád prospechárov, pekelne ma vytáčajú," povedal svoj názor 53-ročný gitarista.

Súvisiace články

Najčítanejšie