Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Monika Beňová ostala na dcérku pre koronu sama! Po dlhom čakaní prišli výsledky testov...
Zdielať na

Monika Beňová ostala na dcérku pre koronu sama! Po dlhom čakaní prišli výsledky testov...

Archívna reportáž

Azda nie to, že sa celý svet ukryl pod rúška, možno ani nie to, že ekonomika sa rúca, ale to, že sa ľudia zo strachu oveľa menej kontaktujú s blízkymi, chýbajú objatia a bozky, je na pandémii veľmi kruté. Nehovoriac o karanténe, ktorá rozdeľuje dokonca aj manželov a deti. Aktuálne si prešla touto skúsenosťou aj europoslankyňa Monika Beňová.

Na tretiu adventnú nedeľu sa 52-ročnej političke Monike Beňovej a jej dcérke Leuške skončilo obdobie šestonedelia. Dievčatko rastie ako z vody a robí mame veľkú radosť. Horšie to ale bolo ostatné dni so zvyškom Monikiných najbližších. Jej partner, otec Leušky, čerstvo 37-ročný advokát Ľubomír Klčo, ako aj Beňovej 32-ročný syn Martin, museli ísť z domu. 

Dôvodom nebola, samozrejme, žiadna kríza v rodine, ale koronavírus, ako to už je v súčasnosti pomaly "normálne". Zhruba týždeň musela Monika Beňová oželieť prítomnosť svojich drahých chlapov, ktorí sa pobrali radšej preč, aby neohrozili bábo a jeho mamičku. A čakali na výsledky testov.

Monika sa z dcérky nesmierne teší:

​Čakanie sa ale trošku natiahlo, zdá sa. Kým mnohým ľuďom pípnu výsledky neraz ešte v ten deň, prípadne na druhý deň po testovaní PCR testom, Ľubomír a Martin si počkali až na tretí deň. O to príjemnejší bol výsledok. "Testy vyšli všetkým negatívne, tak sme zas všetci spolu, oslavili sme tatove narodeniny a Leuška má dnes tiež 6 týždňov," prezradila Monika nielen to, ako dopadlo testovanie, ale aj aké radostné chvíle zažili po návrate z preventívnej karantény.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova)

Europoslankyňa si trošku povzdychla nad tým, že v Bratislave už sú biele Vianoce skôr len snom, a pridala aj trošku nechutno-vtipný zážitok od kaderníčky spojený s Leuškou. "Včera mi síce kaderníčka vyčesala z vlasov nejaké zvyšky jej grcky, ale aj tak o nej rozprávam každému s takým tým divne zahmleným výrazom v očiach ako matka na začiatku materskej. Zážitky z nočného nosenia na rukách a zúfalej otázky o 01:20 - 'však povedz, čo ti je,' zatiaľ nerozprávam. Ale hlavne, že sme zdraví všetci doma," zhrnula s jednoznačnou pointou šťastná dvojmama. Prezradila aj to, že sa chystá pripraviť domáci vaječný koňak a v piatok už vyzdobia aj stromček. Prvé Vianoce s bábätkom sú vždy krásny zážitok, rodinka sa rozhodne má na čo tešiť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie