Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Obrovská radosť Missky a Lakyho Royala! Po strate bábätka majú opäť dôvod na úsmev!
Zdielať na

Obrovská radosť Missky a Lakyho Royala! Po strate bábätka majú opäť dôvod na úsmev!

Archívna reportáž

Po tom, čo krásna česká miss v septembri 2020 tragicky potratila bábätko vo vysokom štádiu tehotenstva, má dnes konečne opäť na tvári širokánsky úsmev. Aj keď si boli s partnerom v ťažkých chvíľach vzájomnou oporou, pocit, že niečo od odchodu synčeka postrádajú, ich, zdá sa, neopustil. Teraz sa kráska a celebritný barber stali "rodičmi" rozkošného čierneho drobčeka.

Česká misska Natálie Kočendová (20) a jej partner Laky Royal (31) sa na sociálnej sieti pochválili novým prírastkom do ich "kráľovskej" rodiny. Je ním rozkošný štvornohý chlpáčik s  príznačným menom Blacky, ktorí si okamžite získal nielen srdcia šťastných nových majiteľov, ale aj sledovateľov na sociálnej sieti.

Stratu bábätka nemôže azda nič vykompenzovať, alebo nahradiť, avšak potešiť dušu môže aj iná dušička, vtelená napríklad aj do psej podoby. A podľa fotiek, ktoré na Instagram pridala Natalie Kočendová, je jasné, že huňatý Blacky túto úlohu splnil na 200 percent. Maličké šteniatko mimoriadne obľúbeného "kabelkového" plemena Pomeranian okamžite roztopilo srdcia sledovateľov a behom krátkej chvíle si vyslúžil viac ako 12-tisíc lajkov.

Laky Royal sa vďaka reality šou vryl do pamäte ako pracovitý, rázny a pedantný majiteľ barbierstva. V súkromnom živote je však milujúci a citlivý partner, ktorý ťažké chvíle po strate bábätka prežíval rovnako intenzívne:

"Naše šťastie. Toto je BLACKY. Nový člen Royal family," napísala k rozkošnému príspevku Natália. Na fotkách je vidieť obrovskú radosť nielen v jej očiach, ale aj v očiach inak drsného Lakyho. Fanúšikovia im v komentároch túto radosť po ťažkom období zo srdca dopriali. "Zadovážiť si psíka po strate bábätka je super. Pomôže Vám to. Je nádherný," napísala jedna z fanúšičiek páru. Mnohí sa pochválili, že sú taktiež majiteľmi rovnakého plemena a Natáliin výber psíka schvaľovali. "Nech robí radosť a čo najmenej mláčiek," pripomenula každodenné starosti i radosti so šteniatkom iná fanúšička.

Natálie sa na Instagrame pochválila novým prírastkom v ich rodinke. Malý Blacky, ako sa psík volá, je vskutku rozkošný:

Natália sa v komentároch tiež vyjadrila, že rozkošný psík, ktorý pripomína malého medvedíka bude mať vlastný účet na sociálnej sieti. Malý Blacky tak bude neoddeliteľnou súčasťou ich domácnosti, kam snáď časom pribudne aj malé bábätko. Natálie a Laky sa totiž netaja tým, že dajú tehotenstvu druhú šancu, avšak tentokrát ho už z celkom pochopiteľných dôvodov nebudú zdieľať verejne.

Súvisiace články

Najčítanejšie