Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ďalšia predčasná smrť! Herec (†47) zomrel za zatiaľ neobjasnených okolností!
Zdielať na

Ďalšia predčasná smrť! Herec (†47) zomrel za zatiaľ neobjasnených okolností!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Jedna smutná správa strieda druhú. Ostatné dni poznačilo viacero predčasných odchodov ľudí zo šoubiznisu. Jedným z nich sa, žiaľ, stal aj kanadský herec a jeden z najslávnejších hlasov animovaných komiksových filmov a seriálov, Kirby Morrow (†47).

Fanúšikov kanadského herca, komika a dabéra Kirby Morrowa (†47) šokovala správa o smrti ich obľúbenca. Táto správa sa objavila na webovej stránke fanúšikov seriálu Stargate, u nás známeho pod názvom Hviezdna brána. Okamžite mnohí začali špekulovať, či jeho úmrtie nespôsobil covid-19, terajší strašiak na celej planéte. 

Rodina herca sa zatiaľ nevyjadrila k otázkam o príčine skonu tak mladého muža. No nevie sa o žiadnej chorobe, ktorá by ho dlhšie trápila a mohla by byť príčinou predčasného skonu.

Kirby bol predovšetkým hviezdou milovníkov komiksov a anime:

Hercov brat Cassey Morrow na svojej facebookovej stránke oznámil smutnú zvesť o skone milovaného Kirbyho jeho veľkým uznaním: „Kirby bol požehnaný a talentovaný jedinec, ktorý priniesol radosť mnohým ľuďom. Z vašej lásky a priateľstva sa veľmi tešil, žil pre nich, každý deň ho živili.“ Bohužiaľ nedokázali mu pomôcť k tomu najvzácnejšiemu, k životu. Teraz všetci fanúšikovia japonských animovaných seriálov animé po celom svete smútia a vzdávajú tejto ich ikone zaslúžené pocty prostredníctvom sociálnych sietí.

Ešte pred tromi týždňami sa javil byť herec úplne fit, odfotil sa v lietadle:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kirby Morrow (@realkirbymorrow)

Najznámejšia rola Morrowa, ktorú hral v televíznom seriáli, bola v obľúbenej Hviezdnej bráne: Atlantída, kde stvárnil postavu kapitána Davea Kleinmana. Tento hrdina bol aj napriek minimálnemu priestoru natoľko populárny, že sa musel do deja vrátiť v pokračovaní Hviezdnej brány - Stargate Universe. Tam sa objavil na palube lode U.S.S. George Hammond, pomenované podľa známeho seriálového generála. Ešte predtým dostal malú rolu Jaffa v prvej Stargate sérii, teda SG-1/Hviezdna brána. Zažiaril aj v seriáloch Supergirl, Dobrý doktor alebo Legion. Hlas Kirby Morrowa si mohli milovníci kreslených seriálov pamätať napríklad ako Cyclopsa v animovaných X-Menech: Evolution, daboval taktiež Gokua v Dragon Ball Z, či Colea v LEGO Ninjago. Jeden z posledných projektov bol aj film LEGO Jurassic World: Legend of Isla Nublar. 

Súvisiace články

Najčítanejšie