Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Otrasná nakladačka! Slávny herec čelí obrovskej kritike za TÚTO absurdnú situáciu!
Zdielať na

Otrasná nakladačka! Slávny herec čelí obrovskej kritike za TÚTO absurdnú situáciu!

Archívne video

Prezidentské voľby v Spojených štátoch amerických názorovo rozdelili na dva tábory nielen bežných občanov, ale aj mnohé známe tváre. Kým drvivá väčšina celebrít dávala jasne najavo sympatie Joeovi Bidenovi, našli sa aj takí, ktorí vyjadrili podporu dosluhujúcemu prezidentovi Trumpovi. Tí však museli počítať s obrovskou kritikou od kolegov, aj od verejnosti. Prekvapivo však schytal kritiku aj hviezdny herec z filmu Jurský svet, hoci sa k voľbám verejne nevyjadroval. Domysleli si za neho.

Americký herec Chris Pratt si za svoju politickú zdržanlivosť vyslúžil na Twitteri označenie "najhoršieho Chrisa v Hollywoode". Užívateľom tejto mikroblogovacej siete sa totiž nepáčilo, že sa dostatočne jasne nevyjadroval k prezidentským voľbám a za jeho konzervatívny postoj k viere ho obvinili aj z anti-LGBTI názorov. Avšak dočkal sa aj podpory od niekoľkých kolegov. V rozhovore pre magazín Variety mu vyjadril podporu najmä jeho švagor Patrick Schwarzengger, ktorí označil obvinenia za nezmysly a klamstvá.

Úspešnú kariéru Chrisa Pratta mierne rozkolísala nedávna internetová spúšť kritiky na jeho hlavu. Virálnou sa stala fotografie so štyrmi hollywoodskymi hercami, ktorí majú krstné meno Chris. Užívatelia na Twitteri si mali vybrať, ktorý z Chrisov je najhorší z Hollywoodu. Mnohí si spomedzi Chrisa Hemswortha, Chrisa Evansa, Chrisa Pinea ako "najhoršieho" vybrali Pratta. "Chris Pratt, pretože je MAGA. Je to najhorší Chris," napísala istá užívateľka, a skratkou MAGA narážala na heslo podporovateľov Donalda Trumpa - Make America Great Again. Podobných príspevkov sú tisíce. 

Pozrite si prierez vtipných momentov Chrisa Pratta:

Dvojnásobný otec, ktorý iba pred troma mesiacmi privítal dcérku so svojou druhou manželkou Katherine Schwarzenegger, sa podľa diskutujúcich nedostatočne vyjadroval počas prezidentských volieb proti prezidentovi Trumpovi, respektíve nevyjadril podporu jeho protivníkovi, Joeovi Bidenovi. Diskujtúcim na Twitteri sa navyše nepáčila ani Chrisova silná viera, keď pre ňu opäť podľa všetkého nedorozumením vznikla klebeta, že kritizuje LGBTI komunitu. On sám to poprel a tí, ktorí poznajú Chrisa osobne, sa postavili na jeho stranu "Ľudia sa príliš sústredia na to, ako ublížiť druhým, aby sa oni sami mohli cítiť lepšie. Je to veľmi smutné," skonštatoval 27-ročný herec a syn slávneho Terminátora, Patrick Schwarzenegger.

Patrick sa svojim rodičom mimoriadne vydaril, z oboch má to najlepšie:

"Chris je dosť otrlý. Nemyslím si, že by ho to nejak veľmi vzalo. Myslím, že by sa mal učiť od môjho otca a matky. Môj otec bol vždy neoblomný a nedovolil, aby mu názory druhých pokazili náladu, alebo cestu za jeho cieľom. Je úplne jedno, čo v živote robíte, vždy sa nájdu ľudia, ktorí vás budú nenávidieť a budú si želať váš neúspech," pokračoval ďalej v obhajobe svojho švagra Chrisa, ktorý sa k incidentu nevyjadril a namiesto toho si vzal od sociálnych sietí mesačnú pauzu. Svoju podporu mu okrem švagra Patricka a manželky vyjadrili aj kolegovia, napríklad herečka Zoe Saldana, herci Robert Downey Jr., Mark Ruffalo či Josh Brolin. Aj tí si za to následne vypočuli kritiku, ale tak to už býva a to oni po rokoch pod drobnohľadom dobre vedia.

Mark Ruffalo, alias Hulk, odkázal ľuďom, že Chris je slušný človek:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie