Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Krušné chvíle Lucie Bílej! Keď otec mlátil brata, bránila ho vlastným telom!
Zdielať na
Hudba

Krušné chvíle Lucie Bílej! Keď otec mlátil brata, bránila ho vlastným telom!

Archívna reportáž

Na prvý pohľad sa zdá, že Lucie Bílá sa narodila pod šťastnou hviezdou. Podarila sa jej hviezdna kariéra, o akej azda ani nesnívala, má majetku na niekoľko generácií, šikovného syna a milujúceho priateľa. No nie vždy to bolo dokonalé, ako prezradila.

Lucie Bílá nedá na svojich rodičov dopustiť. V nejednom rozhovore ich vychválila do nebies a na mamičku, ktorá zomrela pred štyrmi rokmi, stále s láskou spomína. No rovnako nešetrí slovami chvály ani na svojho otca, Josefa Zaňáka. Pravidelne si jeho sviatky pripomína aj na sociálnej sieti a vždy pridá nejaké pekné vyznanie.

V tejto súvislosti sa až ťažko verí tomu, čo aktuálne prezradila v relácii Face to Face. Zo detstva vydolovala spomienku, keď u nich doma nebolo všetko práve úplne ideálne a prišlo aj na násilie. Síce "len" v podobe bitky, ktorú v tých časoch nikto neriešil, azda ešte naopak, pomaly sa odporúčala ako výchovný prostriedok, no pre dieťa je to vždy kruté, dnes, aj pred rokmi rovnako. 

Lucie Bílá nezaháľa ani počas koronakrízy. Zrekonštruovala divadlo:

​Lucie má len jediného brata, o tri roky staršieho Karla. Keď boli deti, ich vzťah nebol práve najvrelejší, ako chlapec nemal voči sestre žiadny rešpekt, pričom pre ňu bol ako boh. "Ja som si išiel svoje, bol som skôr uzavretejší, maximálne som lietal za jedným kamarátom, to bolo asi tak všetko. Dievčatá to majú v hlave inak," vysvetlil v programe Face to Face Karel Zaňák. Lucka to vtedy ale odmietala vzdať a dokonca sa preto, aby u brata vzbudila záujem o kamarátstvo, naučila kresliť tanky. Veľmi to vraj nezabralo.

Lucie svojho otca zbožňuje bez ohľadu za krušné chvíle z detstva:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila)

No čo si iste vážil, boli situácie, keď mu Lucie dokazovala sesterskú lásku obetavosťou. Ich otec bol vraj veľmi prísny a poslušnosť si neraz vynucoval aj tvrdou rukou. "Mám stále pred sebou, ako drží bračeka, ako ho s niečím mláti a ja nastavuje svoj zadok, aby som to schytala ja. Tak sme behali dokola, Kája ušiel a ja som nastavovala, lebo som ho chránila. Nerobilo mi dobre vidieť bolesť svojho brata," opisuje krušné chvíle Lucie. Ten jej to potom vrátil ako "bodyguard" na škola. "Chránil ma. Všetci vedeli, že keby na mnňa siahli, brat nastúpi a spraví z nich troch malých škôlkarov," hovorí so smiechom speváčka. Dnes majú veľmi pekný vzťah a Lucie brata dokonca aj zamestnáva. Dávno už odpustili aj otcovi, na ktorého sa vlastne ani nehnevali, lebo "taká bola doba". Dobre, že už skončila.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie