Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Princ Charles sa trónu nedočká, Harry a William sa úplne odcudzia! TAKÁTO je budúcnosť monarchie!
Zdielať na

Princ Charles sa trónu nedočká, Harry a William sa úplne odcudzia! TAKÁTO je budúcnosť monarchie!

Archívna reportáž

Pomaly, ale iste sa končí rok, na ktorý budem celý svet dlho spomínať a nepochybne sa dostane aj do učebníc. Po celej zemeguli sa náhle rozšíril neviditeľný vírus a viditeľne zasiahol do zabehnutého spôsobu života. Nič nie je isté a z toho plynie strach. Na otázky o budúcnosti nevie odpovedať nikto, asi už len s výnimkou jasnovidcov a veštcov.

V Británii sa mnohí obyvatelia stotožňujú s kráľovskou rodinou a veľmi sa zaujímajú o dianie predovšetkým v rodine následníka trónu, princa Williama a jeho manželky Kate. Na žiadosť denníka The Sun sa astrologička Kerry King opýtala kariet, ako to s kráľovskou rodinou bude.

Hoci majú členovia kráľovskej rodiny veľké privilégiá, nie je pre nich jednoduché žiť pod drobnohľadom verejnosti. Aj oni sú len ľudia a nevyhýbajú sa im ani škandály. Tento rok bol na ne veľmi bohatý. Odchod princa Harryho s manželkou Meghan do USA, napätie medzi ním a bratom, princom Williamom, svadba princeznej Beatrice v úzkom rodinnom kruhu, sexuálne škandály jej otca, princa Andrewa, a napokon covid-19 neobišiel ani princa Charlesa a jeho syna princa Williama, a možno sa pre pandémiu vzdá koruny Alžbeta II.

Princ Charles bol prvým členom kráľovskej rodiny, ktorý sa nakazil koronavírusom:

​Astrologička však prekvapila, keď predpovedá, že kráľovná sa trónu ešte nevzdá, na rozdiel od všeobecného očakávania. Princ Charles však bude preberať čoraz väčšiu zodpovednosť v rámci kráľovských povinností, hoci sa  trónu sa zatiaľ nedočká. Spolu s manželkou Camillou budú, prekvapivo, najsilnejším párom v kráľovskej rodine. Vzťahy medzi jeho synmi však, žiaľ, ešte viac ochladnú, možno sa až celkom prerušia.

​Najfotografovanejší pár, princ William s manželkou Kate, bude žiť v pokoji so svojimi tromi deťmi. Najmä William bude musieť odolať rôznym tlakom odťahujúcim ho od rodiny. „Deti budú svojho otca potrebovať oveľa viac, než doteraz," predpovedá astrologička. „Rok 2021 je kľúčový a stane sa niečo, čo bude mať veľký vplyv najmä na kráľovské detičky," dodáva záhadne. Rebelujúci pár, princ Harry s Meghan, zrejme už prestane byť zaujímavý tak, ako to bolo doteraz, z čoho vyťažil aj mnoho miliónov v rámci zmluvy s Netflixom. Náhly prepad záujmu by sa dotkol hlavne Meghan, bažiacou po sláve a peniazoch. Harry vraj stále nevie, či bolo správne odísť z kráľovského dvora. To mu budúci rok lepšie vyjasní. Zdá sa, že to bude skutočne zvláštny rok, aspoň podľa astrologičky. 

Súvisiace články

Najčítanejšie