Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Aneta Parišková o svojom manželovi! Už je jej jasné, KOHO si to vzala za muža!
Zdielať na

Aneta Parišková o svojom manželovi! Už je jej jasné, KOHO si to vzala za muža!

So zákernou rakovinou bojuje už od apríla jojkárska moderátorka Aneta Parišková naozaj statočne. Tento boj ale nie je obvykle na krátko, ani ľahký. Ešte ju čaká liečba, no ona už dôvod na radosť má. Po jej boku totiž stojí stelesnená veľká láska.

Prišlo to ako blesk z čistého neba. Desivá diagnóza prekvapila 47-ročnú Anetu Pariškovú v období, keď bol jej manžel pracovne v Spojených štátoch amerických a na celý svet začal útočiť koronavírus. Mirka Polakoviča to však nemohlo zastaviť.

Ako správny partner, ktorý stojí po boku svojej milovanej v dobrom aj v zlom, nezaváhal ani na chvíľu. Zbalil si veci, kúpil letenku, absolvoval testy a ponáhľal sa za svojou milovanou. "Bol to naozaj zázrak. Keď sa dozvedel, že mám nádor, za štyri dni dal všetko dokopy," hovorí Aneta o svojom manželovi.

Aj Anetka sa snaží žiť zodpovedne:

​Umožniť návrat z USA na Slovensko ale pomohla manželom aj pomerne šťastná "náhoda". "Zhodou okolností v tom čase, keď on pricestoval, začala platiť výnimka pre ľudí, ktorí sa starajú o ťažko chorých rodinných príslušníkov," vysvetľuje Aneta, prečo sa jej Mirkovi podarilo priletieť spoza oceánu pomerne bez problémov v čase, keď to už pre bežnú premávku bolo nemožné. 

​Pochopiteľne, aj tak musel Miroslav absolvoval povinnu dvojtýždňovú karanténu, nechal si urobiť aj ďalšie testy, len aby mal istotu, že je zdravý. "Staral sa o mna, o chlapcov, do toho prišli ešte aj nepredvídané veci, ako napríklad zlomenina Gabkova," vymenúva Anetka. Mirko to všetko zvládol a zvláda stále. Anete je najväčšou oporou. "Výhodou je, že je ítečkár, takže môže pracovať aj z domu, a zamestnávateľ bol veľmi ústretový," pochvaľuje si moderátorka prístup manželovho šéfa. Všetkým, čo doteraz Mirko pre rodinu spravil potvrdil Anete jedno: "Že som si zobrala naozaj najlepšieho chlapa na svete".

Súvisiace články

Najčítanejšie