Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Po prekonaní choroby návrat pred kamery! Covid-19 ale zanechal na Kňažkovi tieto následky!
Zdielať na

Po prekonaní choroby návrat pred kamery! Covid-19 ale zanechal na Kňažkovi tieto následky!

Milan Kňažko opäť pracuje. Vo štvrtok sa objavil poprýkrát v televízii JOJ a spoločne s Milanom Lasicom, Eňou Vacvalovou či Oľgou Feldekovou glosovali v relácii Sedem. Koncom septembra Kňažko ochorel na Covid-19 a vzhľadom na ťažký priebeh choroby skončil v nemocnici.

Vzhľadm na vyšší vek obľúbeného herca, glosátora a niekdajšieho ministra, či riaditeľa televízie JOJ, 75-ročného Milana Kňažka, boli koncom septembra jeho fanúšikova poriadne vydesení, keď priznal chorobu covid-19. O to viac, že v jeho prípade skutočne nešlo o ľahkú "chrípočku", ako niektorí zľahčujú. Našťastie, choroba prehrmela a Kňažko je opäť v plnej sile.​

S úsmevom na tvári a spokojný, že je opäť medzi priateľmi, tak si užíval vo štvrtok prvé nakrúcanie relácie Sedem v televízii JOJ.  "Po dlhom čase som rád, že som v televízii, a že tak postupne sa zaraďujem do pracovného procesu," prezradil Kňažko.

Milan Kňažko svoje trápenie s chorobou priznal ešte koncom septembra:

​Už na prvý posluch je ale jasné, že choroba narobila s telom herca paseku. Jeho inokedy zvučný a mocný hlas znel neobvyklo jemne. No prítomnosť kolegov a priateľov zároveň mu nepochybne dodala silu a optimizmus. Napriek pretrvávajúcim zdravotným nepríjemnostiam sa subjektívne cíti stále lepšie a lepšie. "Ako vidíte, už je to lepšie, ale hlas sa ešte trošku opozdil s návratom a ešte sa mi trošku ťažšie dýcha, ale už som mesiac v rekonvalescencii, takže technicky som už zdravý," opísal Kňažko svoj stav a dúfa, že už sa to bude len zlepšovať.

​Covid-19 mal v prípade Milana Kňažka ťažký priebeh, hovoril o stavoch akoby sa topil , horúčky mal 11 dní a musel byť hospitalizovaný v nemocnici. "Je to veľmi zákerná choroba, pán profesor Krčméry mal pravdu, že neviete, čo nastane. Tie teploty sú veľmi únavné, slabosť, bolesti hlavy, veľmi sťažené dýchanie, až má človek pocit, že sa topí a tak. Skrátka to netreba podceňovať," hovorí jednoznačne Milan Kňažko, ako nechcený svedok toho, čo dokáže choroba covid-19 s človekom narobiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie