Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Aneta Parišková úprimne o reakcii svojich detí na jej rakovinu: Mama je Xena!
Zdielať na

Aneta Parišková úprimne o reakcii svojich detí na jej rakovinu: Mama je Xena!

O tom, že moderátorka spravodajstva televízie JOJ, Aneta Parišková, je veľká bojovníčka, azda nikto nepochybuje. S hrozivou diagnózou menom rakovina bojuje už od mája s úsmevom na tvári. Jej najväčšou oporou sú v tomto boji jej traja synovia - Daniel, Gabriel a Nathan. No pochopiteľne, nad všetkými drží ochrannú náruč Anetkin manžel Mirko.

Zlé správy sa hovoria ťažko, tobôž milovaným blízkym, ktorých to zasiahne vždy najviac. Aneta Parišková sa ale rozhodla, že svojim trom synom nebude nič tajiť a postupne im oznámila, že ich milovaná mama má rakovinu. Pochopiteľne, keďže každý z nich je iná osobnosť, aj reakcie boli rôzne.

Ako prvý sa o maminej chorobe dozvedel najstarší syn, 12-ročný Daniel. Jeho reakcia bola veľmi emotívna. "Najprv dva dni plakal, potom som mu ale ukázala fotku Xeny a povedala som mu, že keď som bola malá, mala som takúto hrdinku, mala som ju aj na plagáte a bola to bojovníčka, ktorá zvládla úplne všetko. Ber to tak, že tvoja mama je Xena, ona to proste zvládne," povedala Aneta svojmu prvorodenému.

Po dlhej liečbe sa Aneta vrátila späť do moderátorského kresla:

​Táto informácia Danka upokojila, na rade boli mladší synovia. Nathan a Gabriel sa nepríjemnú správu o maminej chorobe dozvedeli naraz. Prišla prekvapivá reakcia. "Gabko, ktorý veľmi rád číta, sleduje všetky informácie, analyzuje si, pozerá všetky dokumenty, tak raz sa ma pri jedle spýtal, či mám rakovinu," opisuje situáciu počas jedného spoločného obedu Aneta. Vzápätí ale prišla prekvapivá reakcia. "No, to sa dalo čakať, to ten Černobyľ, to sa prejavuje tak po 20 rokoch," skonštatoval malý analytik a pokojne jedol ďalej.

Či je na Gabkovej úvahe kus pravdy, sa už nikto nedozvie, dôležité ale je, že všetci traja mame veria. "Všetci traja sa ma potom opýtali, že či vyzdraviem. A ja som povedala, že áno, budeme sa modliť každý večer, tak, ako sa modlíme vždy, poprosíme Pána Boha, aby som sa vyzdravela a ja sa vyzdraviem," povedala deťom s hlbokou vierou v pravdivosť svojich slov Aneta. Chlapci sú presvedčení, že to zaberie a všetci Anetkiny blízki, kolegovia aj fanúšikovia veria spolu s nimi.

Súvisiace články

Najčítanejšie