Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Gottová šokuje! Sťahuje žiadosť o rozvod a vracia sa k problémovému manželovi!
Zdielať na

Gottová šokuje! Sťahuje žiadosť o rozvod a vracia sa k problémovému manželovi!

Archívna reportáž

Láska hory prenáša a zdá sa, že aj mení mnohé vážne životné rozhodnutia. Keď však prvotný kokteil chémie lásky vyprchá, prichádza vytriezvenie. Pre mnohých ostáva láska k partnerovi naďalej vrúcna, no sú aj prípady, keď je vytriezvenie natoľko tvrdé, že nezostáva nič iné, ako sa rozlúčiť. Takto sa celkom jednoznačne javil aj prípad manželstva Dominiky Gottovej.

Keď reportéri Aha! pred pár dňami prichytili Dominiku Gottovú (47) tesne pred odletom do Helsínk s dvomi kuframi, začali špekulovať, že zrejme tam ide riešiť rozvod s Timom Tollkim (54). A ako sa ukázalo, mali pravdu. Nie však v takom zmysle, ako očakávali. 

Dominika už vo februári podala žiadosť o rozvod. Ako už je známe, je nevyspytateľná a často mení názory. Veľakrát to potvrdila aj svojimi skutkami. Vedel o tom svoje aj jej slávny otec, Karel Gott (†80), keď sa kedysi vyjadril: „U Dominiky nie je nikdy nič natrvalo.“ Dokázala to opäť, keď sa z Helsínk ozvala: „Rozhodla som sa rozvodové konanie zastaviť! Rada by som s manželom obnovila vzťah. Na rovinu hovorím, že ho stále milujem.“ Ako sa ukázalo, obaja sa stretli v Helsinkách, kam sa Tolkki nedávno vrátil zo slnečného Mexika. Veľmi si to tam pochvaľoval, na sociálnej sieti sa s nadšením vyjadroval o povahe tamojších obyvateľov. Do rodného Fínska sa vrátil možno práve preto, aby znovu skúsil obnoviť lásku so svojou manželkou.

Po smrti slávneho otca, českého speváka Karla Gotta sa Dominika definitívne vrátila do rodného Česka a jej život neustále vzbudzuje záujem bulvárnych médií: 

​V každom prípade obaja nezaháľali a spoločne riešili potrebné formality ohľadom rozvodu. „Jazdili sme po úradoch! Uvidíme, ako to všetko dopadne. Do Prahy sa musím kvôli bývaniu a práci vrátiť. To, či sa do Helsínk presťahujem, ukážu budúce týždne a mesiace,“ opísala Dominika svoju momentálnu situáciu v Helsinkách. Nezabudla spomenúť, že zapálila  sviečku milovanému zosnulému otcovi pri príležitosti Dňa otcov, ktorý sa oslavoval vo Fínsku túto nedeľu. „Veľmi mi chýba,“ povedala s nostalgiou.

​Dominika sa podľa jej vlastných slov v Helsinkách nikdy necítila ako doma, preto by  návrat späť bol pre ňu veľkou obeťou. S Timom ju však spája spoločný neľahký osud a citové puto. Nebolo pre ňu jednoduché znášať jeho psychické problémy. Obaja sa utiekali k alkoholu i liekom, čo neprospelo ich zdraviu, ani peňaženke - Dominika dokonca Tima obvinila aj z krádeže jej osobných vecí. Je ťažké na to všetko zabudnúť, aj keď sa o to viackrát pokúsila. Vždy sa však na prosbu Tima vrátila a zrejme tak to dopadne aj teraz. Jej otca by to ale rozhodne nepotešilo.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie