Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Hviezdny pár po narodení piateho dieťata: Máme pocit, že už nám stačí!
Zdielať na

Hviezdny pár po narodení piateho dieťata: Máme pocit, že už nám stačí!

Archívna reportáž

Deti sú stelesnená láska a pre mnohých dokonca aj zmysel života, aj mnohé slávne rodiny sú toho dôkazom. Keďže nemajú problém zabezpečiť slušný život aj niekoľkým potomkom, doprajú si neraz skutočne hŕbu detí. Zatiaľ "len" päť ich má rodinka Baldwinovcov, no jeden pri nich nikdy nevie, či je to finálny počet.

Hollywoodsky herec Alec Baldwin (62) a jeho manželka Hilaria, si po piatom bábätku, ktoré privítali na jeseň 2020, povedali, že už by aj stačilo. Pre magazín People prezradili, že sú s momentálnym počtom členov ich rodinky spokojní, avšak to vraj tvrdila plodná expertka na zdravý životný štýl po každom pôrode.

Hercovi Alecovi Baldwinovi bolo doteraz dopriate rozmnožiť svoj genofond až šesťkrát, keďže okrem detí s Hilariou má z manželstva s herečkou Kim Basinger aj dospelú dcéru Ireland (25). Avšak svoje rodinné šťastie napokon našiel u inštruktorky jógy a výživovej poradkyne Hilarie, s ktorou má dievčatko menom Carmen (7) a dovedna štyroch chlapcov, Rafaela (5), Leonarda (4), dvojročného Romea a čerstvé bábätko, iba dvojmesačného Eduarda.

Pozrite si trailer k novému komediálnemu thrilleru s názvom Pixie s Alecom Baldwinom v jednej z hlavných úloh:

"Cítim to tak, že už sme s deťmi hotoví. Avšak každý sa ma na to pýta. Ja ale neviem odpovedať. Povedala som to totiž aj v minulosti, a napokon sme mali ďalšie," prezradila 37-ročná päťnásobná mama, ktorá ale priznáva, že päť detí na čele s novorodencom jej dáva poriadne zabrať. "V tejto chvíli som tak unavená. A s tým covidom okolo je to šialené. Čiže v týchto koronových časoch si myslím, že sme s plodením detí skončili," prekvapuje úprimnými slovami Hilaria. Avšak ich nápad, ostať pri čísle päť sa nepozdáva ostatným súrodencom, ktorí si už zo zvyku vraj žiadajú ďalšieho bračeka alebo sestričku. 

Hilaria rozhodnutie založiť si veľkú rodinu neľutuje, na Instagrame zdieľa takmer každý detail z ich súkromia:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Today was a beautiful day

Príspevok, ktorý zdieľa Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin),

Manželka slávneho herca prezradila, že počas karantény svoje deti učila sama a až vtedy si uvedomila, aké to je mať doma naraz päť detí. "Dovtedy som si ani neuvedomovala, koľko detí vlastne máme. Vždy boli nejaké v škole, iné na krúžkoch. A potom cez víkend to bolo celé o oddychu a zábave. Chodili sme do múzea, na koncerty... Teraz sme osem mesiacov v tom istom dome, nikam nechodíme a odrazu cítim, že ich je naozaj veľa," priznáva pokorne Hilaria, avšak prízvukuje, že mať veľkú rodinu bolo napriek tomu to najlepšie rozhodnutie. Nuž ktovie, či táto nekonečná karanténa neprinesie do rodiny Baldwinovcov ešte jedno prekvapenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie