Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Takto vyzerá zomierajúci človek?! Seriálová Brenda nechala fanúšikov v nemom úžase!
Zdielať na

Takto vyzerá zomierajúci človek?! Seriálová Brenda nechala fanúšikov v nemom úžase!

Archívna reportáž

Aj tie najťažšie chvíle v živote sa dajú prežiť, keď má človek po boku dobrých priateľov a milujúcu rodinu. Smiech a pozitívna nálada je kľúčová najmä pri liečbe vážnych diagnóz, ako napríklad aj rakoviny, s ktorou známa herečka zo seriálu Beverly Hills bojuje, žiaľ, v jej poslednom štádiu.

Herečka Shannen Doherty, ktorej už v živote azda viac prischlo meno Brenda podľa jej slávnej úlohy v seriáli Beverly Hills 902 10, si čakanie na výsledky uplynulých prezidentských volieb krátila celkom netradičnou a adrenalínovou zábavkou. Spolu s hereckou kolegyňou a jej najlepšou priateľkou Sarah Michelle Gellar sa navliekli do obrovskej bublinkovej fólie v tvare gule a vybláznili sa na Shanneninej záhrade.

Amerických prezidentské voľby prežívali mnohí obyvatelia Spojených štátov prežívali veľmi dramaticky. Nečudo, že sa mnohí snažili svoju myseľ rozptýliť všetkými možnými spôsobmi. Kým v minulosti našli slávne kamarátky uvoľnenie počas krkolomného pita vína s názvom "Wine Challenge", tentokrát si dopriali zdravšiu alternatívu rozptýlenia tela i ducha.

Veselá dvojka sa zvykne zabávať rôznymi spôsobmi. Pozrite si krkolomné pitia vína v podaní Sarah Michelle Gellar a Shannen Doherty:

Na videu sa obe herečky zabávajú na priestrannom trávniku, oblečené do obrovskej modrej plastovej gule a po chvíľke napätého čakania sa na seba vrhnú. Reakcia Shanneniho psa Bowieho na seba nenechá dlho čakať, svojej paničke okamžite pribehol na pomoc. "Je na čase popracovať na mojom strese. Zdá sa, že Bowiemu sa moje metódy príliš nepozdávajú," napísala pod svoj originálny príspevok Sarah, narážajúc na rýchlu akciu nemeckého vlčiaka jej kamarátky, ktorý okamžite priskočil a do bublinkovej fólie sa s plnou vervou zakusol.

Shannen má v živote šťastie na priateľov, ani jej najlepšia kamarátka Sarah Michelle Gellar sa jej v ťažkých časoch neotočila chrbtom a pravidelne ju navštevuje. Takto sa zabávali pri príležitosti prezidentských volieb:

"Môj pes ma zachránil," napísala Shannen k prevzatému príspevku od svojej vernej kamarátky Sarah, ktorá pri nej stojí od začiatku ťažkej diagnózy, rakoviny prsníka, ktorá sa, žiaľ, tento rok vrátila hneď v štvrtom štádiu. Zdá sa však, že si Shannen svoj vážny zdravotný stav nepripúšťa a snaží sa život stále žiť naplno a s úsmevom na tvári. Vie, že je dôležité obklopovať sa milujúcimi priateľmi a blízkymi a každý deň brať ako veľký dar. Svoj pozitívny prístup demonštruje na sociálnych sieťach príspevkami, podľa ktorých má herečka energie na rozdávanie.

Súvisiace články

Najčítanejšie