Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Monika Beňová porodila! TOTO je jej malá Leuška!
Zdielať na

Monika Beňová porodila! TOTO je jej malá Leuška!

Archívna reportáž

Hoci ešte mala byť pár týždňov v brušku, už sa vypýtala na svet. Malá Lea, dcéra europoslankyne Moniky Beňovej a podnikateľa Ľubomíra Klča sa narodila v nedeľu ráno po tom, čo jej mama musela predčasne ukončiť plánovaný víkend doma.

Ešte v piatok sa 52-ročná Monika Beňová tešila na víkend so svojím partnerom a synom Martinom, no už v sobotu hlásila, že musela ísť do pôrodnice. Evidentne sa jej zhoršili hodnoty, pre ktoré bola lekármi ostro sledovaná - krvný tlak, alebo hladina cukru v krvi. Zrejme ale ešte netušila, že neuplynie ani deň a stane sa dvojnásobnou mamou.

Lekári zrejme vyhodnotili riziko ako príliš vysoké a rovnako zvážili, že Lea v brušku už dozrela dostatočne na to, aby prišla na svet. A tak budú tohtoročné Dušičky v rodine Moniky Beňovej navždy nezabudnuteľným dňom. 

Monika je už v cieli:

Monika sa pár hodín po pôrode, ktorý prebehol s najväčšou pravdepodobnosťou cisárskym rezom, pochválila aj fotkou. "Tak my vás všetkych pozdravujeme a ďakujeme za podporu a všetko. Leuška si vybrala dnešné ráno 1.11.2020 a o 8,30 prišla konečne k mamine a tatinkovi, ktorý bol statočne s nami," napísala rozžiarená Monika Beňová.

Aj podľa miery malej princeznej je jasné, že už bola dostatočne veľká, aby mohla prísť bez obáv na svet. "Má 48 cm a 2,9kg, má jamky v líčkach, keď sa usmeje a je to naša okatá srnka. Ešte raz veľka vďaka za celé tie mesiace podpory, vás radi," napísala zjavne emóciami zaliata šťastná mama. V pôrodnici si pobudnú pár dní a potom si konečne budú dcérku užívať tak, ako sa na to dlho veľmi tešili. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie