Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Šialená premena hviezdy z obľúbeného sitcomu! Dnes by ho už nikto nespoznal!
Zdielať na

Šialená premena hviezdy z obľúbeného sitcomu! Dnes by ho už nikto nespoznal!

Archívna reportáž

Detské hviezdy Hollywoodu majú rôzne osudy, žiaľ, niektoré slávu neuniesli a skončili aj tragicky. Avšak iný je príbeh herca, ktorý stvárnil malého Jakea Harpera, synovca zhýralého Charlieho v obľúbenom sitkome Dva a pol chlapa. Obrátil sa na vieru a s nakrúcaním ďalších častí musel skončiť.

Herec Angus T. Jones sa po účinkovaní v sitkome Dva a pol chlapa utiahol do súkromia a obrátil sa vieru v Boha. Časom sa podľa fotiek, ktoré priniesol denník Daily Mail, malý bacuľatý chlapček zmenil na nepoznanie, keď ho paparazzi prichytili v uliciach Los Angeles, ako sa prizerá na požiarny zásah neďaleko jeho obydlia.

Herec Angus T. Jones len pozoroval hasičov, ktorí likvidovali oheň na pozemku neďaleko jeho domu, a azda aj pre to bol jeho vzhľad veľmi nedbalý. Herec od čias svojej slávy vidietľne pribral, jeho dlhé neupravené vlasy zakrývala pletená čiapka a zarastenú bradu si 27-ročný mladý muž pestuje azda celú karanténu. Avšak Angus nie je ani zďaleka hollywoodsky manekýn, ktorému za každú cenu záleží na tom ako vyzerá, alebo či ho paparazzi odfotia z toho najlepšieho uhlu. Fotky zmeneného herca zo sitkomu Dva a pol chlapa si môžete pozrieť v galérii TU.

Možno aj kvôli podobným scenárom sa silno veriaci Angus rozhodol nepokračovať v seriály Dva a pol chlapa:

Naopak, Angus našiel svoj zmysel života vo viere a Bohu, a aj keď má herectvo rád, nenechá si diktovať podmienky. S účinkovaním v obľúbenom sitkome sa taktiež rozhodol seknúť po tom, ako on sám a aj jeho postava Jakea dospievala, a scenáristi pre neho pripravovali epizódy, v ktorých musel randiť z oveľa staršími ženami, a to bolo proti jeho hodnotám a viere. Po búrlivom rozchode s tvorcami seriálu v roku 2013 v jednom rozhovore dokonca označil Dva a pol chlapa za špinu a odpad a nabádal ľudí, aby sitcom nepozerali. 

Na sociálne siete pridáva Angus svoje aktuálne fotografie iba sporadicky, no väčšinou sú veľmi zvláštne. Jedna z posledných je dva roky stará, no vzbudzuje obavy o zdravie mladého herca:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#birdup

Príspevok, ktorý zdieľa Angus Turner Jones (@ang_tj_),

Či mu chýbalo herectvo, financie či kombinácia oboch, v roku 2015 sa v poslednej, 12 sérii sitkomu Dva a pol chlapa predsa len opäť objavil. Po tom sa však rozhodol vrhnúť na štúdium na Coloradskej univerzite, kde najprv študoval environmentalistku, no neskôr odbor vymenil za židovské štúdiá. Práve tam sa vďaka spolužiakom zoznámil s Justinom Combsom, synom známeho rapera P. Diddyho, ktorý ho prijal do tímu jeho spoločnosti s názvom Tonite, orientujúcej sa na zábavný priemysel a organizovanie veľkých podujatí pre mládež. 

Súvisiace články

Najčítanejšie