Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Beňová je doma z nemocnice! Namiesto bábätka si priniesla tlakomer a injekcie!
Zdielať na

Beňová je doma z nemocnice! Namiesto bábätka si priniesla tlakomer a injekcie!

Archívna reportáž

Dlhoročná politička a europoslankyňa, 52-ročná Monika Beňová, sa stane každým dňom mamou. No spočiatku absolútne idylické tehotenstvo sa začalo k záveru trošku kaziť. Nemusí to byť pritom vyšším vekom nastávajúcej mamičky, jej komplikácie sú v posledných týždňoch gravidity pomerne bežné.

Monika Beňová pred časom vyrazila dych azda každému, keď oznámila, že sa stane po druhýkrát mamou. Medzi jej deťmi bude rozdiel 31 rokov, takže pokojne sa mohla už skôr dočkať vnúčatka od syna. Ona sa ale rozhodla inak a je absolútne šťastná. ​

Po synovi Martinovi totiž so značne mladším partnerom privíta na svete dcérku, ktorej vybrali meno Lea. Europoslankyňa je prekvapivo zdieľna a o priebeh svojho tehotenstva sa nedbá podeliť s fanúšikmi na sociálnych sieťach. 

Čakanie na Leu už nepotrvá dlho:

​Pred týždňom fanúšikov poriadne vystrašila správou, že už je v pôrodnici, pričom Leuška mala ešte aspoň mesiac ostať v brušku. Priznala, že ju trápi vyšší tlak a vyššia hladina cukru v krvi, čo môže byť nebezpečné, ak sa tieto komplikácie včas nepodchytia. Podarilo sa  Moniku po pár dňoch dokonca ešte prepustili domov. "Pár dní možem ostať doma, musím samozrejme dodržiavať všetky inštrukcie z nemocnice, ale doma je proste doma," napísala s radosťou nastávajúca mamička.

No prepustenie zjavne nebolo "zadarmo". Monika sa musela naučiť nahradiť zdravotníkov.  "Som doma a ležím, naučila som sa robiť test na glykémiu a pichať si inzulín, merať tlak a vraj to všetko po porode zas skončí," priznáva Beňová s neskrývanou nádejou. "My sa už tak nevieme dočkať, že až, našej veveričky. A tá si vylihuje v brušku stále, mechrí sa tam vačšinou tak od 4,30, prdelku vystrkuje, kopká. Proste slečna," opísala, čo stvára bábätko v brušku. Pridala aj fotku detskej izby, ktorá už skutočne len čaká na novú obyvateľku. Podľa stavu europoslankyne sa dá predpokladať, že to už zrejme veľmi dlhšie, ako zhruba dva týždne, nepotrvá. 

Súvisiace články

Najčítanejšie