Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hviezdna kráska ukázala guľaté bruško! A nie je to z prejedenia!
Zdielať na

Hviezdna kráska ukázala guľaté bruško! A nie je to z prejedenia!

Archívna reportáž

Sociálne siete čoraz viac zapĺňajú fotky tehotných hviezd, prípadne už narodených potomkov vo všetkých možných polohách a zátišiach. Aj kráľovná odvážnych fotiek, večne polonahá, no krásna modelka s dokonalým telom pred pár dňami ohlásila svoje tehotenstvo.

Britská modelka Emily Ratajkowski ohlásila svoje tehotenstvo veľkolepo, prostredníctvom titulky v prestížnom časopise Vogue. Pre tento magazín, ktorý je nepísanou bibliou módy, napísala modelka esej, v ktorej sa vyznala z pocitov, ktoré v tehotenstve prežíva. Prekvapila aj priznaním, aké pohlavie bude mať bábätko, ktoré nosí pod srdcom, a tiež priblížila, v akom duchu budú svoje dieťa s manželom Sebastianom Bear-McClardom vychovávať.

Modelka Emily Ratajkowski (29) je síce v očakávaní svojho prvého potomka, no hneď v úvode eseje pre spomínaný magazín prekvapuje netradičnými výchovnými metódami, ktoré plánuje aplikovať na svoje nenarodené bábätko. Ako sama hovorí, hneď po gratulácii od ľudí dostane najčastejšie otázku ohľadom pohlavia bábätka, respektíve, aké pohlavie sama očakáva. Svojou odpoveďou však mnohých prekvapí. "Radi odpovedáme, že pohlavie nášho dieťaťa nebudeme vedieť až do jeho 18-tky, a potom nám to povie," prezrádza Emily, ktorá zjavne plánuje svoje dieťa vychovávať veľmi moderne a v liberálnom duchu.

Emily si vďaka svojmu zvodnému výzoru zahrala aj v horúcom videoklipe speváka Robina Thickeho k megahitu s názvom Blurred Lines:

Nad osobnosťou svojho prvého potomka sa zamýšľa aj filozoficky - viac ako pohlavie ju zaujíma, akú bytosť privedie na tento svet. "Existujú mnohé komplexnejšie možnosti ako to, čo má naše dieťa medzi nohami. Pravdou je, že v konečnom dôsledku nie je dôležité, čo sa nám narodí, ale kto, aká bytosť rastie v mojom brušku. Kto bude táto osoba? Akej osobe sa staneme rodičmi? Ako nám zmení náš život, a kto sme? Je to úžasný a zároveň trochu desivý koncept, ktorý nás robí pokornými a bezmocnými," zamyslela sa na vážnu, až spirituálnu tému v eseji kráska, ktorá bola vždy známa skôr lascívnymi fotkami nahého tela, ako hlbokými filozofickými myšlienkami.

Emily Ratajkowski je žiadaná modelka a hviezda sociálnych sietí, svoje tehotenstvo preto oznámila štýlovo, titulkou v magazíne Vogue:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Grateful & growing ? Thank you @voguemagazine for this very special cover.

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata),

Okrem iných postrehov sa tiež zamyslela nad rozdielnym prežívaním tehotenstva ženy a muža. "Nikto to so mnou nepreciťuje, tie prudké bolesti svalov v podbrušku, ktoré z ničoho nič nastanú pri sledovaní filmu, alebo ťaživá bolesť v prsiach, ktorá sa teraz každé ráno ako prvá pripomenie. Môj manžel nemá v našom tehotenstve žiadne fyzické príznaky, čo je ďalšia pripomienka toho, aké odlišné môžu byť životné skúsenosti ženy a muža," popísala svoje pocity modelka, ktorá je momentálne v 20. týždni tehotenstva. S jej manželom, 31- ročným americkým hercom a producentom Sebastianom Bear-McClardom, sa Emily tajne zosobášila v roku 2018, v roku 2021 privedie na svet ich prvého spoločného potmka.

Súvisiace články

Najčítanejšie