Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Temný osud hviezdy! AKo 12-ročná bola závislá na drogách a alkohole, dnes je nesmierne vďačná za TOTO!
Zdielať na

Temný osud hviezdy! AKo 12-ročná bola závislá na drogách a alkohole, dnes je nesmierne vďačná za TOTO!

Archívna reportáž

Sláva a mediálna pozornosť je dobrý sluha, ale zlý pán. Najmä v rukách detí sa dokáže vymknúť spod kontroly. Mnohé detské hviezdy skončili veľmi zle a je na to veru veľmi zlý pohľad. Z osídiel drog a alkoholu sa však niektorým hviezdam podarilo predsa len vyšmyknúť v hodine dvanástej. No možno hovoriť o zázraku, ak sa niektorému podarilo aj "reštartovať" kariéru.

Americká herečka Drew Barrymore v rozhovore pre denník The Sun priblížila svoje temné časy, keď ako malé dieťa pričuchla k alkoholu a tvrdým drogám. Zároveň však tvrdí, že mala obrovské šťastie, že to prežila v zdraví a môže si užívať prítomný okamih. Bola jednou z mála hviezd, ktoré boli už v 12 rokoch pre nekontrolovateľnú závislosť a početné alkoholovo-drogové excesy na hollywoodskej "čiernej listine" hereckých hviezd.

Písal sa rok 1982 keď sa 4-ročnej Drew zmenil život od základov. Úloha malej Gertie v trháku E.T. ju vystrelila v útlom veku medzi celebrity a mohla si užívať všetok lesk a slávu, ale aj príkoria hollywoodskej hereckej hviezdy. Dievčatko muselo dospieť príliš skoro, túto úlohu však nezvládlo. Už v 12 rokoch bola vyhlásená ako vymetačka žúrov a problémová hviezda. V poslednej chvíli ju zachránilo liečenie, na ktoré ju poslala jej mama, keď mala Drew iba 14 rokov.

Film E.T. priniesol vtedy 4-ročnej Drew obrovskú slávu, tá ju však v útlom veku dostala do osídiel alkoholu a drog:

"Nerozumiem, ako sa mi podarilo dostať až sem, ale nikdy nezabudnem na to, aké som mala šťastie. Po tom, čo som bola na blackliste už v dvanástich si vážim každú jednu prácu, ktorú mi ponúknu," tvrdí dnes 45-ročná herečka mama dvoch detí. Drew totiž s požehnaním jej matky absolvovala neslávne známe celebritné žúry v newyorskom Studio 54. Ako dieťa sa stala závislou na marihuane, kokaíne a alkohole a s početnými excesmi prichádzala aj o prácu a príjmy. "Je mi cťou, že na moju šou prichádzajú rôzni ľudia. Nemám nijaké predsudky. V tomto priemysle som celý život, ale stále dokážem byť veľmi vzrušená, keď sa nachádzam v spoločnosti známych ľudí," tvrdí dnes herečka, ktorá sa po návrate z liečenia oslobodila z područia matky a začala svoju kariéru v Hollywoode budovať odznova.

Hviezda Drew Barrymore dnes opäť žiari, uvádza dokonca vlastnú talkshow, v ktorej zaujímavých hostí spovedá na rôzne témy:

Jej matka, mimochodom tiež herečka Jaid, svoju neplnoletú dcéru dotiahla na liečenie, no z jej strany šlo skôr o kalkul ako o čisté materinské city. Ich vzťah bol odjakživa veľmi naštrbený a uzmierili sa iba nedávno, po tom ako sa Drew narodila dcérka Olive (8). Vyhlásila vtedy, že si uvedomila, že život je príliš krátky na to, aby mala s matkou spory a až po narodení vlastnej dcérky sa dokázala vžiť do kože svojej matky. Dnes je Drew mamou dvoch dievčatiek, osemročnej Olive a 6-ročnej Frankie. O deti sa stará spoločne s bývalým manželom a ich otcom, Willom Koppelmanom. Ich manželstvo sa rozpadlo po štyroch v roku 2016, iba dva roky po narodení druhej dcérky, no ostali dobrými priateľmi a ich rodičovstvo je ukážkové.

Súvisiace články

Najčítanejšie