Skoro jasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Ken alias Barbie prichytená pri vášnivých bozkoch! KTO je ten šťastný?
Zdielať na

Ken alias Barbie prichytená pri vášnivých bozkoch! KTO je ten šťastný?

Zdroj: Instagram/Jessica Alves

Dnešná doba sociálnych sietí praje rôznym ľuďom v túžbe získať si slávu rôznymi spôsobmi. Azda najjednoduchšia cesta je šokovať, pobúriť a použiť pri tom svoje telo ako náradie. Jedným z preborníkov tohto fenoménu je jednoznačne brazílsky občan, kedysi muž, dnes už žena menom Jessica.

Vzbudzovať  pozornosť a šokovať je zrejme životným poslaním výstredného Brazílčana Rodriga, dnes už ženy Jessicy Alves (37). Po rokoch, keď sa preslávil  svojou premenou z obyčajného muža na ľudskú verziu bábiky Kena, sa rozhodol stať sa ženou. Lepšie povedané, živou bábikou Barbie. Podľa fotografií denníka Daily Mail by sa teraz mohlo zdať, že našla vo svojom živote konečne aj lásku.

Po tom, ako si Jessica splnila sen a stala sa ženou, zatúžila po ďalšej ženskej úlohe. Myslí si, že je načase stať sa matkou a založiť si rodinu. Verí, že sa jej to podarí vďaka chystanej vlastnej reality show Love Me Gender: Everyone Deserves A Bit Of Love In Life, počas ktorej bude postupne vyberať z účastníkov z rôznych kútov sveta do záverečného kola a vo finále po toho najideálnejšieho, s ktorým by sa mohla konečne usadiť. „Každý si zaslúži lásku vo svojom živote. Ja s tým potrebujem trochu pomôcť. Je to iné randiť ako žena,“ zverila sa spomínanému denníku ešte v polovici augusta a iba krátko na to začala s kampaňou.

So svojim bývalým frajerom Giacomom ostali dobrí priatelia, na ich lásku im ostala pamiatka v podobe piesne Plastic World:

Najnovšie sa objavili fotografie, kde sa Jessica bozkáva s fešným mužom. Mnohí sa teda pýtajú, či je to už konečne ten pravý. Objasňuje, že sa vybrala na prechádzku po Miláne so svojím známym, ako ináč, plastickým chirurgom. „Pred tromi rokmi sme spolu síce mali pomer, ale nefungovalo to. Odvtedy sme však naozaj skvelí priatelia,“ objasňuje Jessica. Spomínaný muž sa volá Giacomo Urtis a pred časom s ním naspievala pieseň Plastic World, ktorá sa stala v Taliansku a Španielsku dokonca vraj hitom. Bozky mali byť údajne iba spontánnou reakciou Giacoma na nevídanú krásu plastikovej Jessicy. „Pred rokom, keď som zahájila svoj prerod v ženu, mi bol Giacomo veľkou oporou,“ vyznala sa Jessica. Fotky z ich prechádzky v talianskej mekke módy si môžete pozrieť v galérii TU.

Jessica je ochotná za trochu pozornosti urobiť čokoľvek, napriek tomu, že riskuje svoje zdravie:

V extravagantnom outfite vzbudzovala pozornosť nielen svojho priateľa Giacoma, ale aj mnohých prizerajúcich sa. Nielen vo svete, ale aj na Slovensku existuje iste nemálo mužov, ktorí obdivujú umelé ženské tvary s mužským pohlavím. Obrie silikónové prsia, osí pás docielený zrejme odstránením rebier, neprirodzene veľký, taktiež umelý zadok, implantáty v tvári. To všetko zabezpečuje Jessice potrebný záujem o jej osobu, vďaka čomu sa stala nestala hviezdou rôznych televíznych programov a bulvárnych časopisov a v neposlednom rade slušných príjmov z reklamy. Plánovaná reality šou je zdá vrcholom jej kariéry, otázne však je, či to myslí s tým usadením sa naozaj vážne.

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie