Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Desivé priznanie topmodelky! Znásilnil ju známy fotograf!
Zdielať na

Desivé priznanie topmodelky! Znásilnil ju známy fotograf!

Archívne video

Odkedy nabralo hnutie #MeToo na sile potom, ako prepukol škandál s hviezdnym producentom Harveym Weinsteinom, sa neustále objavujú nové a nové statusy na sociálnych sietiach, kde sa nielen známe osobnosti spovedajú zo svojich nepríjemných sexuálnych zážitkov. Vďaka tomu sa dvíha povedomie o tom, že mnohé prejavy náklonnosti zo strany mužov sú ďaleko za čiarou akceptovateľnosti. Toto nevyžiadané správanie sa nevyhýba ani veľkým hviezdam. Emily Ratajkowski nebola výnimkou.

Nedávno sa 29-ročná americká kráska so slovanskými koreňmi, modelka a herečka Emily Ratajkowski, zdôverila, že sa v roku 2012 stala obeťou sexuálneho násilia. Z tohto ohavného činu obvinila hviezdneho fotografa Jonathana Ledera, s ktorým vtedy spolupracovala, píše portál Daily Mail. Modelka sa posťažovala, že po fotení si spoločne dali, ležiac na gauči, pár pohárov vína a jej mierne zmenený stav mal následne Leder využiť. Napriek opojeniu si modelka mnohé živo pamätá.

Leder bol vraj zvedavý na jej intímny život, zatiaľ čo ona drkotala zubami a trela nohami, pretože jej bola zima. Nohy nechtiac otrela aj o Jonathana, čo on zrejme poňal ako výzvu k intímnejšiemu kontaktu. „Povedal mi, že sa mu to páči to, čo robím s nohou,“ zdôverila sa.

Pozrite sa na Emily Ratajkowski v reklame:

​Nasledujúce okamihy si pamätala len zahlmene, ale pocit bol pre ňu nezabudnuteľný. „Nepamätám sa, že by som ho bozkávala, ale spomínam si, že jeho prsty do mňa vkĺzli. Pritvrdzoval a tlačil hlbšie, ako dovtedy nikto. Naozaj to bolelo. Inštinktívne som ho chytila za zápästie a násilím mu prsty vytiahla. Nič som nepovedala. On náhle vstal a potichu odišiel po schodoch hore,“ zaspomínala si modelka. Potom sa vrátila do priestoru, kde predtým prebiehalo fotenie, a zaspala tam. „Bola som zmätená, prečo Jonathan bez slova odišiel, ale zároveň vydesená, že sa vráti,“ opísala svoje pocity modelky. Ráno sa prebudila so silnou opicou, rýchlo sa obliekla a chcela odísť. Narazila pritom na Jonathana, ktorý jej ponúkol kávu a ona neodmietla. Zdanlivo sa všetko urovnalo.

Emily nemá s nahotou problém:

Pre fotografa bolo preto jej verejné obvinenie po dlhšom čase prekvapením. Neváhal však verejnosti pripomenúť, že ho obviňuje modelka, ktorá sa bez väčších zábran obnažila pre niekoľko magazínov a hore bez tancovala aj vo videoklipe speváka Robina Thicka. Fotografovi by mal asi niekto pripomenúť, že aj keby žena chodila nahá, nedáva to nikomu právo na ňu siahať bez jej súhlasu. Emily tohto fotografa v minulosti už raz obvinila zo zverejnenia jej fotografií.

Súvisiace články

Najčítanejšie