Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Baby Boom! Po Skoncovej ukázala bruško ĎALŠIA moderátorka z JOJky!
Zdielať na

Baby Boom! Po Skoncovej ukázala bruško ĎALŠIA moderátorka z JOJky!

Archívna reportáž

Zdá sa, že koronakríza priniesla aspoň nejakú pozitívnu vec. Čas strávený v izolácii evidentne mnohí využili na lásku a tak teraz jedno po druhom pribúdajú rastúce brušká nastávajúcich mamičiek. Pre pár dňami sa pochválila bábätkom pod srdcom moderátorka relácie Topstar Soňa Skoncová, ktorá čaká dieťatko po 18 rokoch vzťahu so snúbencom Robertom. No zdá sa, že o pár mesiacov budú v JOJke musieť zháňať hneď dve náhradníčky.

Okrem Skoncovej sa totiž bruškom pochválila ďalšia moderátorka relácie Topstar, 36-ročná Alexandra Orviská. Otcom dieťatka je jej dlhoročný priateľ, 31-ročný hokejista Jaroslav Janus. Ten hrá aktuálne za český Litvínov.

Saša sa radostnou správou pochválila na Instagrame, kde ukázala bruško s nežne sa ho dotýkajúcou rukou partnera. Postarala sa mu skutočne o parádny darček k narodeninám, ktoré oslavuje 21. septembra.

Saša Orviská je súčasťou Topstar od vzniku relácie:

"Všetko najlepšie k tvojim dnešným narodeninkám, Baby Daddy," napísala Alexandra k fotke a srdiečka sa začali hrnúť. Táto moderátorka a redaktorka je totiž úspešná aj na Instagrame s takmer 100 tisíc sledovateľmi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Všetko najlepšie k tvojim dnešným narodeninkám Baby Daddy @jay_janus ???????????

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Orviska (@alexandraorviska),

Pre Orviskú to bude druhé dieťa. S bubeníkom Martinom Valihorom má už 13-ročnú dcéru Viktóriu. Ten sa stal po druhýkrát otcom tento rok vo februári, keď mu priateľka, modelka Natália Germáni porodila dcérku. Ktovie, či líniu dievčat doplní do tretice aj Orviská. Pre jej priateľa to bude prvý potomok.

Súvisiace články

Najčítanejšie