Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Budú Marešovci konečne rodičmi? Na základe TOHTO detailu v tom majú fanúšikovia jasno!
Zdielať na

Budú Marešovci konečne rodičmi? Na základe TOHTO detailu v tom majú fanúšikovia jasno!

Archívna reportáž

Leoš Mareš (44) a jeho manželka Monika (39) si užívajú pozornosť verejnosti. Najmä pre Leoša je popularita živou vodou a tiež nemalým zdrojom príjmov. Veď na jeho profiloch má vyše milióna sledovateľov, no aj Monika so 400 tisíc sledovateľmi zjavne na nezáujem netrpí. Leoš v nej našiel veľkú oporu a mnohí si myslia, že tento pár spája osudová láska.

Leoš Mareš nedávno zverejnil na svojom profile na Instagrame fotografie z chalupy, kde trávili voľné chvíle. Sálala z nich atmosféra plná pohody a romantiky. Najmä Monika priam žiarila. To ihneď spustilo lavínu dohadov v radoch ich priaznivcov.

„Monika úplne žiari! Leoš, kedy nám už konečne oznámite, že čakáte bábätko?“ vyzvala Leoša jeho pozorná sledovateľka k priznaniu. Nebola jediná. „Moni vypadá fakt šťastne, úplne by som povedala, že niečo očakávate,“ pridala sa ďalšia z ich obdivovateliek a mnohé ďalšie súhlasili. „Tak sa necháme prekvapiť,“ nezostalo im nakoniec nič iné, ako toto konštatovanie.

Monika a Leoš sa skutočne našli:

​Aj keď zo spoločných fotografií páru, ktoré zverejňujú na svojich profiloch, môže verejnosť usudzovať, že im k životu nič nechýba, nie je to tak celkom pravda, čo potvrdzujú aj slová Leoša. Svojho času sa zveril časopisu Esquire, že s Monikou navštevujú psychoterapeuta. "Chodím každý týždeň k psychoterapeutovi. Bavíme sa o rôznych veciach a strašne mi to pomáha. Je to ako s posilňovňou. Nikdy sa mi tam nechce. Uprostred sedenia je to občas drina. Pracovať na sebe je ťažké. Ale nakoniec vždy odchádzam s dobrým pocitom. Moja žena Monika tam chodí so mnou," prekvapil moderátor.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Na jeden den na chalupě. ❤️@monikamaresova

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares),

K spokojnosti páru by iste prispelo narodenie spoločného potomka, túžbou po ňom sa obaja ani netaja, čo je vzhľadom k ich veku aj pochopiteľné. No nie všetko ide týmto šťastlivcom podľa ich predstáv a plánov. Iste však robia všetko preto, aby sa im toto prianie splnilo. Možno práve utlmenie spoločenských aktivít v tejto koronovej dobe im v tomto úsilí pomohlo. Ich priaznivci im to veľmi prajú. Zatiaľ si pár necháva ponecháva odpoveď na tieto dohady len pre seba.

Súvisiace články

Najčítanejšie