Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
William a Kate si rozhnevali fanúšikov! NEUVERITEĽNÉ, čo im nevedia odpustiť!
Zdielať na

William a Kate si rozhnevali fanúšikov! NEUVERITEĽNÉ, čo im nevedia odpustiť!

Archívna reportáž

Popularita britského páru z kráľovskej rodiny, princa Williama (38) a jeho ženy Kate Middleton (38), je natoľko vysoká, že ju už zrejme ťažko niečo vážnejšie ohrozí. No ako sa ukazuje, predsa len ani oni nemôžu zaspať na vavrínoch. Verejnosť sleduje pozorne každý ich krok a okomentuje každú chybičku. Našli ju aj v rámci ich návštevy policajného zboru, hasičov a záchranárov v meste Belfast.

Za spŕšku nevole si môžu v tomto prípade samotní vojvodovia z Cambridge, keďže zverejnili video z návštevy v Belfaste na svojom oficiálnom Instagrame. Návšteva sa konala pri príležitosti Dňa pohotovostných zložiek a ako zvyčajne, aj tentokrát sa z nej robil videozáznam. Na samotnej návšteve nie je, samozrejme, nič zlé. Kate aj William presne vedia, čo sa od nich očakáva a dôsledne, aj keď svojím spôsobom, ktorý pôsobí uvoľnene, ako sa na mladých ľudí patrí, dodržiavajú program. Ich prítomnosť vyvoláva u väčšiny vlnu nadšenia, čo udržiava popularitu kráľovskej rodiny. Problém bol v niečom inom.

Je až neuveriteľné, ako sa dokážu niektorí Briti rozčúliť pre úplnú banalitu. Kritiku si tento pár z kráľovskej rodiny vyslúžil za voľbu hudby, ktorá video sprevádza. Vybrali si letný hit Watermelon Sugar od speváka Harryho Stylesa (26), ktorý sa preslávil pôsobením v dnes už neexistujúcej chlapčenskej skupiny One Direction.

William a Kate si cielene budujú dobré meno:

​„Prečo sa snažíte opraviť niečo, čo nebolo pokazené? Páčila sa mi profesionalita a čisto informatívny spôsob, akým bol tento profil vedený. Teda až donedávna,“  neváhal v komentári použiť ostrejšie slová jeden zo sledujúcich. „Mohli by ste, prosím, navrátiť svojmu profilu profesionalitu, ktorú mával?“ pridal sa iný.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Today, The Duke visited Belfast to mark Emergency Services Day #999Day - more to come!

Príspevok, ktorý zdieľa Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal),

„Je mi ľúto, ale tento nový formát a výber hudby pre váš profil sa neuberá práve správnym smerom,“ nespokojnosť vyjadril ďalší z návštevníkov. „Nie je táto pesnička trochu prihlúpa na príspevok kráľovskej rodiny?“ zazneli ešte tvrdšie slová. "Verím, že táto stránka reprezentuje budúceho kráľa a kráľovnú, nie nejakých snaživých influencerov. Mohli by ste to udržať viac informatívne a menej detinské, prosím," vyjadrila sa ďalšia konzervatívna fanúšička.

​Kate a William si zrejme stoja za svojim výberom a zatiaľ nič na videozázname nemenia. Nemajú problém s kritikou, vedia, čo sa od nich vyžaduje, ale nechcú sa vzdať svojej slobody, na ktorú majú taktiež právo. Ukazujú verejnosti svoju vlastnú tvár, čo ich robí ešte zaujímavejšími.

Súvisiace články

Najčítanejšie