Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Belohorcovej manžela v Miami opäť okradli! Zúri a jednoznačne označil páchateľov!
Zdielať na

Belohorcovej manžela v Miami opäť okradli! Zúri a jednoznačne označil páchateľov!

Archívna reportáž

Zuzana Belohorcová sa dlhé roky chválila svojím životom na Floride, kam odišla pred dvanástimi rokmi so svojím manželom Vlastou Hájkem. Postupne sa im narodili dve deti a jej Instagram zapĺňali obrázky spokojnej rodinky, ktorá žije v luxuse, býva vo veľkom apartmáne v mrakodrape, užíva si pláž, chodí do dobrých reštauracií. Náhle idylke odzvonilo. Pre Floridu už nemajú dobré slovo.

Luxusný spôsob života v Miami na Floride mal rodinke zabezpečovať Vlasta Hájek, manžel Zuzany Belohorcovej. O predmete jeho podnikania v cudzine sa toho nevie mnoho, najčastejšie sa spomína biznis v realitách. Belohorcová nedá na svojho muža a jeho vynaliezavosť dopustiť. Má skvelé nápady a úspešne ich vie aj zrealizovať. Naposledy renovovali nehnuteľnosť a plánovali z nej urobiť penzión. Plány im zmaril koronavírus.

Ale nielen koronavírus spôsobil zmeny. Pridali sa k tomu aj nepokoje spojené s hnutím Black Lives Matters. Prestali sa cítiť bezpečne, a to aj s ohľadom na ich deti. Ich voľba na zmenu bydliska padla na španielsku Marbellu.

Život v Miami sa pre rodinku skončil:

​Prenajali si tam apartmán a Zuzana s deťmi sa už postupne udomácňujú. Deti začali navštevovať aj miestnu výberovú školu. Vlasta sa ešte zdržal na Floride, aby dokončil predaj nehnuteľnosti. Teraz asi ľutuje, že sa záležitosti nevybavili skôr. Z garáže, hoci bola strážená, mu totiž ukradli vodné skútre.

Minulý týždeň nám z garáže, stráženej a mala závoru, ukradli dve Jetski!! To už je druhýkrát, čo mi tu na South Beach ukradli Jetski! Prvýkrát to bolo v Portofino building a teraz z našej kancelárie. Hádajte, akej farby pleti boli zlodeji v obidvoch prípadoch! Dnes sme dostali k dispozícii zábery z policajných kamier, “ napísal nahnevaný Vlasta. Toto škatuľkovanie podľa farby pleti sa však nie každému páči. On v tom má však jasno a už nevie sa dočkať odchodu do Marbelly, ktorá bola práve jeho výber.

Súvisiace články

Najčítanejšie