Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obrovský žiaľ českej Miss a Rytmusovho kamaráta! Prišli o bábätko v 6. mesiaci!
Zdielať na

Obrovský žiaľ českej Miss a Rytmusovho kamaráta! Prišli o bábätko v 6. mesiaci!

Archívne video

Ostatné mesiace zažíval český celebritný pár najkrajšie chvíle života v očakávaní bábätka. Tretia najkrajšia Češka, 20-ročná Natálie Kočendová, a jej partner, známy barber hviezd a Rytmusov kamarát, Lukáš Vlačuha známy ako Laky Royal, však z momentu na moment prežívajú obrovský žiaľ. O bábätko prišli.

Krásna druhá vicemiss Českej republiky na tento rok si tehotenstvom poriadne zavarila. Podľa zmluvy sa však minimálne počas roka od zisku korunky nič podobné stať nemalo. Láske ale zjavne nedokázali rozkázať a tak sa prednedávnom prevalilo, že Natálie Kočendová a Laky Royal čakajú bábätko.

Obrovskú radosť ale v piatok vystriedal absolútny smútok. Natálie zverejnila na Instagrame srdcervúci príspevok.

​Miss potratila v šiestom mesiaci, keď sa už obvykle nastávajúce mamičky zbližujú s dieťatkom aj cez jeho pohyby. Ešte pred štyrmi dňami pritom zverejnila videjko, ako pred pár mesiacmi radostnú správu, že čakajú bábätko, Lakymu oz oznámila. O to bolestnejšia je strata. "Navždy tu budeš s nami. Navždy budeš môj milovaný syn. Moja fazuľka," napísala k fotke, kde má zjavne od žiaľu vyplakané oči a v dlani drží svoje dieťatko.

"Takú lásku a šťastie, ako som zažívala 6 mesiacov s tebou, som ešte nikdy nezažila. Teraz to vystriedala neskutočná bolesť. Stratila som kúsok seba. Dala by som všetko za to, aby som opäť cítila tvoje kopance a po pôrode si ťa mohla vziať zdravého domov," píše Natálie slová, z ktorých trhá srdce.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@natalie_kocendova ❤️❤️❤️ Bude LÍP a Díky VŠEM ?? můj synáček ???

Príspevok, ktorý zdieľa ?LAKY ROYAL? (@laky.royal),

Žiaľ zažíva aj Laky, ktorý pocity pomenoval stručnejšie, ale rovnako silno. "Bude lepšie, ďakujem všetkým. Môj synáčik," napísal k fotke ultrazvuku. Nasledujúce dni a týždne budú veľmi ťažké, no spomienka na nenarodené dieťatko ostane už navždy. Iste páru všetci držia palce, aby už nič podobné nikdy nezažili a raz sa radovali zo zdravého dieťatka.

Súvisiace články

Najčítanejšie