Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prezradila pohlavie bábätka?! Vendula Pizingerová s kočíkom neklamnej farby!
Zdielať na

Prezradila pohlavie bábätka?! Vendula Pizingerová s kočíkom neklamnej farby!

Archívna reportáž

Už po tretíkrát sa stane približne o mesiac mamou česká osobnosť, prezidentka nadácie Kvapka nádeje, vdova po slávnom skladateľovi Karlovi Svobodovi, a aktuálne opäť šťastne vydatá Vendula Pizingerová. Hoci má 48 rokov, tehotenstvo jej zjavne žiadne vrásky nepridalo, vyslovene žiari šťastím.

Bol to celonárodný "poprask", keď 48-ročná Vendula Pizingerová na prvého mája priznala sladké tajomstvo. Všetci mali jedinú a zaručenú pravdu, kedy, prečo a ideálne aj s kým by mala byť žena tehotná. Vendula na to nedbala a krátko pred pôrodom vytrela zrak všetkým, ktorí tvrdili, že v jej veku je to príšerná záťaž.

Vendula s bruškom vyslovene rozkvitla, hoci rozhodne nie do šírky, pribrala iba veľmi miernych osem kíl, ako tvrdí. Láska medzi ňou a jej o 16 rokov mladším manželom by sa dala vyslovene krájať, ako je cítiť z každej spoločnej fotky.

​Ktovie, možno je mladý muž naradostený aj preto, že mu Vendula splní sen - mať syna. Ako totiž pred časom priznala, muži sú v ich rodine v presile a všetci, vrátane jej 15-ročného syna Jakuba z manželstva so Svobodom, si želajú ďalšieho do partie. Jedine Vendula snívala o dievčatku, možno ako o istej forme návratu jej dcérky Klárky, ktorá zomrela ako 5-ročná na leukémiu. "Jasné, že ja by som chcela dievča, ale na druhej strane, zaplať pánboh, keď bude zdravé a v poriadku, ale aj tak by som chcela dievčatko," povedala pred časom pomerne triezvo Vendula.

No ako dodala, je to tajomstvo. "Pohlavie pozná len manžel, svokra a pár najbližších," prezradila Vendula. Zdá sa, že fanúšikov sa snaží zmiasť. Prednedávnom sa odfotila s ružovými topánočkami, teraz prišiel na rad modrý kočík. Okamžite sa strhla debata o tom, či tentokrát Vendula už naozaj niečo nenaznačuje."Ešte mi v tom kočíku chýba králik alebo mačka. Inak tam mám snáď všetko," okomentovala cudzí kočík, v ktorom doniesla dary pre pôrodnicu v Zlíne Dodala, že nie je jej. Vendula sa totiž javí byť poverčivá a až do narodenia bábätka ostane kočík schovaný u svokry. Dlho to už ale nepotrvá a svet sa konečne dozvie, či na svet pribudne ďalší malý Pizinger alebo Pizingerová.

Súvisiace články

Najčítanejšie