Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Neodolateľný krásavec! Česká modelka sa pochválila synom, tiež žiari na mólach!
Zdielať na

Neodolateľný krásavec! Česká modelka sa pochválila synom, tiež žiari na mólach!

Archívna reportáž

Patrí medzi najväčšie hviezdy českého modelingu napriek tomu, že rozhodne nepatrí medzi typické krásky a nespĺňa ani kritériá súmernosti. Zaujímavá krása a charizma však spravili z dnes už 49-ročnej Terezy Maxovej modelku svetovej triedy. Gény úspešne posunula ďalej, vychyteným manekýnom je aj jej syn Tobias.

Topmodelka Tereza Maxová sa nemôže sťažovať na nudný život. Od roku 1989 pôsobí v modelingu, kde sa stretávala so zaujímavými ľuďmi z rôznych atraktívnych odvetví. Podarilo sa jej zoznámiť aj s vtedy populárnym dánskym tenistom Frederikom Fetterleinom a ich vzťah spečatili v roku 2000 manželstvom. V ten istý rok sa im narodil aj syn Tobias Joshua Maxa Fetterlein.

Hoci sa manželstvo neskôr rozpadlo, syn Tobias rástol do krásy na veľkú radosť oboch rodičov. Práve oslávil 20. narodeniny a mama má byť na čo pyšná. Z kedysi blonďavého modrookého anjelika je veľký fešák. Ostré rysy, plné pery, zasnený pohľad nenechajú žiadnu ženu ľahostajnou.

Tereza Maxová nemá problém s pribúdajúcimi rokmi:

​„Teraz a pred 20 rokmi v žiari reflektorov. Všetko naj, Tobiás, vďaka tebe viem, čo to je byť mamou,“ znelo Terezine prianie k narodeninám jej syna. A k blahoprianiu sa pripojili aj české modelingové hviezdy, ako napríklad Daniela Peštová či Simona Krainová. Mladý oslávenec vraj ale nie je sám. Na sociálnych sieťach sa objavuje so svojou priateľkou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

ted a pred 20 lety v zari reflektoru #vsenej @tobiasfetterlein diky tobe vim co to je byt mamou #laskanaprvnipohled❤️ #birthdayboy

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Maxova (@terezamaxova),

Tobias nie je jediným dieťaťom Terezy Maxovej. S manželom Burakem Oymenem, tureckým podnikateľom, má dcéru Mínu, narodenú v roku 2009 a syna Aidena, narodenom v roku 2011. Vydala sa za neho 1. októbra 2016 v tureckom Bodrume, kde žije manželova zámožná rodina. V tejto oblasti vlastnia luxusný hotelový rezort. Nedávno sa však na manželove želanie presťahovali do Česka, kde chodia deti do školy.

Pred mesiacom vstúpil Tobias definitívne do vôd modelingu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy to join @scoopmodels family ?❤️ #moddeling #copenhagen??

Príspevok, ktorý zdieľa Tobias Maxa Fetterlein (@tobymaxafetterlein),

V Čechách sa už od roku 1997 venuje charitatívnej činnosti. Podnietila ju k nej návšteva pražského kojeneckého ústavu. Rozhodla sa pomáhať opusteným deťom vo viac ako 200 detských domovoch, kojeneckých ústavoch a detských centrách v rámci Nadácie Terezy Maxové. Od roku 2015 poriada každoročne päťdennú charitaíivnu akciu Teribear, spojenú s behom verejnosti, aukciou a sprievodným programem.

Súvisiace články

Najčítanejšie