Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Číslo 5 je na svete! Hlásia šťastní hviezdni rodičia
Zdielať na

Číslo 5 je na svete! Hlásia šťastní hviezdni rodičia

Archívna reportáž

Konečne sa dočkali! Hoci ešte pred rokom sa otec tejto mnohopočetnej rodiny, hollywoodsky herec Alec Baldwin tváril, že o ďalšom dieťati už nechce ani počuť, zjavne ho jeho mladá manželka Hilaria presvedčila o opaku. A rozkošný chlapček je na svete.

Hoci je už v dôchodkovom veku, 62-ročnému Alecovi Baldwinovi to vôbec nebráni v úspešnom plodení detí. Svoju druhú manželku, 36-ročnú lektorku jogy Hilariu, takto obohatil už sedemkrát. Žiaľ, cesta k "číslu 5" nebola taká hladká.

Nakoľko Hilaria si na materstve zjavne veľmi zakladá a stalo sa pre ňu hlavným poslaním, pri každom tehotenstve radostnú správu vychrlila svetu veľmi rýchlo. A tak sa, žiaľ, aj dvakrát popálila.

Baldwin má za sebou aj temné chvíľky:

​Minulý rok nebol pre Baldwinovcov jednoduchý. Hilaria prišla hneď o dve bábätká, ktoré sa rozhodli odísť zo sveta ešte pred narodením. No zjavne na sen mať päť detí nezanevrela, a oplatilo sa vytrvať. Do tretice sa totiž podarilo a po mesiacoch čakania je malý chlapček už aj na svete. "Včera v noci sa nám narodilo dieťatko. Je perfektný a my nemôžeme byť šťastnejší," oznámila päťnásobná mama na Instagrame.

Alec sa tiež podelil o radostnú správu, nezabudol ale priznať ani dcéru Ireland, ktorú má s Kim Basinger:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Número Cinco está aqui..... (Para mi, número seis) I love you, @hilariabaldwin My karma is your karma. Your karma is mine.

Príspevok, ktorý zdieľa Alec Baldwin (@alecbaldwininsta),

S oznámením mena si dali trošku načas, ale už aj to zverejnili. Na výbere si dali záležať. Chlapček s váhou 3400 gramov sa volá Eduardo Pau Lucas Baldwin. "Jeho meno znamená Bohatý strážca mieru a svetla," napísala radostná Hilaria. Pri pohľade na ňu sa len ťažko verí, že práve rodila. Nebyť mierne vypuklého bruška, má formu ako modelka. Nečudo, že sa s takými danosťami cíti ešte na kopu detí.

Súvisiace články

Najčítanejšie